Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε»

Klopp: «Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε»

Η ομάδα της Liverpool δεν θα σταματήσει να προσπαθεί ό,τι και αν συμβεί στον αυριανό τελευταίο αγώνα της Premier League εναντίον της Wolves, σύμφωνα με τον Jürgen Klopp.

Η Liverpool χρειάζεται νίκη επί των Λύκων και απώλεια βαθμών της Manchester City, για να κατακτήσει το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε για τα δύο παιχνίδια που απομένουν:

“ Απολαύστε το ταξίδι, είναι αυτό που λέμε πάντα γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, οπότε καλύτερα να το απολαύσεις τώρα, και αυτό κάναμε πραγματικά μέχρι τώρα. Οι μεγαλύτερες ήττες στη ζωή μου οδήγησαν στις μεγαλύτερες επιτυχίες που μπορούσα να φανταστώ. ”

“ Ξέρω ότι είναι παρόμοιο [με τη σεζόν 2018/19], ο τελικός του Champions League έρχεται, οπότε ίσως κάποιοι θέλουν να κερδίσουμε αλλά να μην γίνουμε Πρωταθλητές. Αλλά μετά να γίνουμε νικητές του Champions League. Δεν ξέρω, αλλά δυστυχώς η ζωή δεν είναι έτσι. ”

“ Δεν θυμάμαι τι ένιωσα πριν από το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και τέτοια πράγματα. Μετά το παιχνίδι ήμουν καλά, θυμάμαι ότι περπατούσα δίπλα στον Trent απλώς μιλούσαμε λίγο, είχαμε και οι δύο ένα χαμόγελο στα χείλη μας. ”

“ Ήταν μια υπέροχη σεζόν και ό,τι κι αν συμβεί την Κυριακή, δεν θα ξεχάσω ότι αυτή ήταν μια απολύτως φανταστική σεζόν που έκαναν τα αγόρια. Ήταν πάντα έτσι, στη Mainz και οπουδήποτε αλλού. Το πάρτι είναι το το ίδιο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. ”

“ Αλλά ακόμα κι αν δεν κερδίσεις τον τελικό του Champions League, κάνε ένα πάρτι μετά. Αυτό το έμαθα πραγματικά στη Mainz όταν δεν προβιβαστήκαμε, φτάσαμε στο Μάιντς και σκεφτήκαμε, «Ω, έτσι θα είναι πραγματικά λυπηρό τώρα», μας περίμεναν όμως 20.000 άνθρωποι. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Έπρεπε να ανέβουμε σε μια σκηνή την επόμενη μέρα που χάσαμε το όνειρό μας να πάμε στην Bundesliga. Ήταν η στιγμή που συνειδητοποιήσαμε, «Εντάξει, αν νομίζουν ότι ήταν καλά, μπορούμε να πάμε από εδώ». Τέτοια πράγματα, η απάντηση, είναι πολύ σημαντική. ”

“ Ό,τι και να γίνει την Κυριακή, δεν θα σταματήσουμε. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε, ναι, έχουμε τον καλύτερο αντίπαλο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που είναι λίγο κρίμα! Αλλά μας έχουν από πίσω τους και αυτό σίγουρο δεν είναι ωραίο! Ας το δούμε λοιπόν. ”

Η Liverpool του Klopp δεν σταματά ποτέ.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com