Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Η Liverpool έχει μεγαλύτερη ιστορία από εμάς»

Guardiola: «Η Liverpool έχει μεγαλύτερη ιστορία από εμάς»

Η Manchester City ήταν και παραμένει το αουτσάιντερ στις μάχες τίτλου στο Νησί, όπως δήλωσε ο Pep Guardiola πριν τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Aston Villa.

Οι Cityzens χρειάζονται μόνο μια δικιά τους νίκη επί της Villa την Κυριακή, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ο Καταλανός ρωτήθηκε ποια ομάδα θεωρεί πως υποστηρίζουν οι ουδέτεροι στη μάχη του τίτλου:

“ Είμαι σίγουρος πως τα αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά, ακόμη και μετά από 5 χρόνια, ώστε να το εξηγήσω καλά. ”

“ Εγώ όπως πως οι ομάδες έχουν περισσότερους οπαδούς λόγω των τίτλων τους, της παράδοσης τους, τα Champions League που έχουν κερδίσει και της ιστορίας τους. ”

“ Συμβαίνει στην Ισπανία με την Barcelona και την Real Madrid, στην Ιταλία και στην Γερμανία. Εμείς είμαστε τα αουτσάιντερ της τελευταίας δεκαετίας. Δεν ήμασταν εδώ πριν. ”

“ Τη δεδομένη στιγμή, φυσικά και υπάρχει κόσμος που δεν θέλει να δει τη Liverpool ή εμάς να κερδίζουμε. Αν κερδίσεις, δεν θέλουν να σε δουν να κερδίζεις ξανά. ”

“ Οι οπαδοί της Liverpool θέλουν να το κερδίσουν, αλλά οι μη οπαδοί της Liverpool προτιμούν εμάς. Δεν λέω πως ολόκληρη η χώρα είναι οπαδοί της Liverpool, αλλά συνολικά, είναι μια ομάδα με μεγαλύτερη ιστορία, όσο αφορά τους τίτλους. ” Είπε ο Guardiola.

“ Ίσως είμαι λάθος, αλλά αν συγκρίνεις όλες τις χώρες του κόσμου θα δεις πως σε κάθε μια υπάρχουν δύο, τρεις ομάδες που ο κόσμος υποστηρίζει περισσότερο από τις υπόλοιπες. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. ”

“ Ο κόσμος υποστηρίζει την United περισσότερο από τις άλλες, οι Liverpool και Arsenal έχουν μεγάλη ιστορία. Εμείς είμαστε νέοι σε αυτή τη θέση. ”

“ Είναι κάτι νέο για εμάς και νιώθουμε πως αποτελεί προνόμιο μας και γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα 95 αυτά λεπτά. ”

Ξανά μέχρι την τελευταία μέρα η μάχη του τίτλου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com