Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Πρέπει να παραμείνω έτοιμος»

Elliott: «Πρέπει να παραμείνω έτοιμος»

Να παραμείνει έτοιμος και να δέχεται τις αποφάσεις του Jürgen Klopp ο Harvey Elliott, όπως ανέφερε στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο ταλαντούχος μέσος μπορεί να μην αγωνίστηκε τελικά πολύ τη φετινή σεζόν λόγω του τραυματισμού που υπέστη τον Σεπτέμβριο, όμως ο Jürgen Klopp απέδειξε πως τον εμπιστεύεται, χρησιμοποιώντας τον σε σημαντικά παιχνίδια, όπως εκείνο κόντρα στην Inter για την φάση των 16 του Uefa Champions League.

Ο Elliott αναφέρθηκε στον χρόνο συμμετοχής του:

“ Γνωρίζω τον εαυτό μου και ότι είμαι σε φόρμα, αλλά εξαρτάται από τον προπονητή να πάρει τις αποφάσεις. Είμαστε όλοι 100% τις αποφάσεις του και όλοι τον ακούμε. Επομένως, δεν έχω παίξει τόσο πολύ, αλλά ήταν όλα είχαν να κάνουν με εμένα πραγματικά. ”

“ Αλλά όπως λέω, είμαστε όλοι αφοσιωμένοι και είμαστε όλοι 100% πίσω από τον προπονητή. Επομένως, όποια ομάδα ξεκινήσει και όσοι περάσουν ως αλλαγή, είναι το καλύτερο για εμάς και το καλύτερο για την ομάδα. Είμαστε όλοι εδώ αν χρειαστούμε. ”

Για τη συμμετοχή του στον αγώνα με την Southampton: 

“ Όμως, όπως λέω, το να φορέσω ξανά τη φανέλα και να παίξω μπροστά στους οπαδούς και να πάρουμε τη νίκη όπως κάναμε, που ήταν κρίσιμη, είναι μια υπέροχη εμπειρία, ένα υπέροχο συναίσθημα και ελπίζω πολλές περισσότερες να έρθουν. ”

“ Ήταν ωραίο που επέστρεψα ξανά εκεί στη Premier League, πήρα μερικά λεπτά και προφανώς ξέρω ότι έπρεπε να κρατήσω τον εαυτό μου φρέσκο. Προφανώς είχα έναν τρομερό τραυματισμό και ήξερα ότι δεν χρειαζόταν να βιαστώ καθόλου. ”

“ Χρειαζόμουν απλώς να διατηρώ τον εαυτό μου σε φόρμα και, όπως είδατε, έπρεπε να βεβαιωθώ ότι μπορώ να βγάλω τα λεπτά που παίζω. Αυτό είναι το μόνο στο οποίο έχω επικεντρωθεί πραγματικά. ”

Ο Harvey Elliott ξεπέρασε έναν δύσκολο τραυματισμό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com