Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Θα είμαι έτοιμος για τον τελικό»

Fabinho: «Θα είμαι έτοιμος για τον τελικό»

Σίγουρος πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League το επόμενο Σάββατο εμφανίστηκε ο Fabinho στις δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό της ομάδας για την κατάκτηση του FA Cup.

Ο μέσος αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό στο πέρασμα της ομάδας από το Villa Park την περασμένη εβδομάδα και εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από αισιόδοξος αναφορικά με τη συμμετοχή στον τελικό του Παρισιού.

Ο Fab αναφορικά με τον τελικό δήλωσε:

“ Ανυπομονώ πραγματικά να αγωνιστώ στον τελικό του Uefa Champions League στο Παρίσι. Είμαι πραγματικά αισιόδοξος πως θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. ”

“ Δουλεύουμε πραγματικά σκληρά στην αποθεραπεία και το ιατρικό προσωπικό κάνει τα πάντα για να είμαι έτοιμος. Ανυπομονώ πραγματικά για τον τελικό και για να βοηθήσω την ομάδα. ”

Για την κατάκτηση του FA Cup στο Wembley πρόσθεσε:

“ Είχα πραγματικό άγχος. Μίλαγα σε κάποιον και του είπα πως ήταν έπαιζα στον τελικό του Carabao Cup ήμουν πραγματικά αισιόδοξος, αλλά όταν είσαι εκτός είναι διαφορετικά. ”

“ Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, για να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια. Είχαν και εκείνοι μεγάλες ευκαιρίες και δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι να βλέπεις. ”

“ Ήταν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι ποδοσφαίρου και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το FA Cup. ”

Σε καλό δρόμο ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com