Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστική συμφωνία του Origi με την Milan

Οριστική συμφωνία του Origi με την Milan

Σε οριστική συμφωνία με την AC Milan ήρθε ο Divock Origi, για να συνεχίσει την καριέρα του ως ελεύθερος στην ομάδα του Μιλάνου.

Όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε, το συμβόλαιο του Βέλγου επιθετικού με την Liverpool ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και δεν θα ανανεωθεί, αφού ο παίκτης δεν συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο Βέλγος φέτος πραγματοποίησε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Κόκκινη φανέλα, εκ των οποίων μόνο στις 5 ήταν στο αρχικό σχήμα. Κατάφερε όμως να σκοράρει πολύτιμα και σημαντικά τέρματα, όπως εκείνο στο San Siro κόντρα στη νέα του ομάδα, το νικητήριο στο Molineux εναντίον της Wolves και φυσικά το 2-0 κόντρα στον Everton στο Merseyside Derby του περασμένου μήνα.

Από τους πρωτοπόρους του Ιταλικού πρωταθλήματος, o Origi θα εισπράττει περίπου 5 εκατομμύρια τον χρόνο και είναι πολύ πιθανό να έχει την θέση βασικού που επιθυμεί, ώστε να καταφέρει να βρεθεί με την εθνική ομάδα του Βελγίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον επόμενο χειμώνα.

Ο θρύλος της Liverpool, όπως τον έχει χαρακτηρίσει ο Jürgen Klopp, αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις μετά τον τελικό του Uefa Champions League και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον σύλλογο της Serie A.

Ο Divock Origi σκόραρε κόντρα στην Milan τον Δεκέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com