Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο Etihad το κανονικό τρόπαιο, replica στο Anfield την Κυριακή

Στο Etihad το κανονικό τρόπαιο, replica στο Anfield την Κυριακή

Η Premier League προετοιμάζεται για την απονομή του τροπαίου στον φετινό πρωταθλητή και την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστικό το κανονικό τρόπαιο θα βρίσκεται στο Etihad Stadium και ένα αντίγραφο του στο Anfield.

Η Manchester City είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, αφού προηγείται με έναν βαθμό και θέλει εντός έδρας νίκη επί της Aston Villa, για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Στο γήπεδο της θα δώσει το παρών ο CEO της Premier League, Richard Masters μαζί με το κανονικό τρόπαιο, ενώ στο Anfield αναμένεται να βρεθεί ο προσωρινός πρόεδρος της PL, Peter McCormick με ένα αντίγραφο του τροπαίου, καθώς και 40 μετάλλια.

Η Liverpool, προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα χρειάζεται νίκη επί της Wolves με οποιοδήποτε σκορ, καθώς και απώλεια βαθμών της Manchester City κόντρα στην Aston Villa του Steven Gerrard.

Μπορεί να μην είναι το πιο πιθανό σενάριο, όμως η Premier League προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο και για την απονομή του τροπαίου, είτε στους Reds, είτε στους Cityzens που έχουν το πάνω χέρι.

Το ενδεχόμενο ενός αγώνα μπαράζ μεταξύ των δύο ομάδων μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αφού η Liverpool θα πρέπει να αναδειχθεί ισόπαλη με 5-5 με την Wolves και η Manchester City να ηττηθεί με σκορ 0-6 από τη Villa.

Η Liverpool ελπίζει να πανηγυρίσει ξανά
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com