Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Αξίζουμε το πρωτάθλημα»

Τσιμίκας: «Αξίζουμε το πρωτάθλημα»

Η Liverpool αξίζει τον φετινό τίτλο της Premier League και θα προσπαθήσει να κάνει το χρέος την, την Κυριακή, ώστε να τον κατακτήσει, όπως δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας μετά το διπλό με 1-2 στο Southampton.

Οι Reds πηγαίνουν στην τελευταία αγωνιστική, όντας έναν βαθμό πίσω από την Manchester City και ελπίζουν σε δική τους νίκη από τη Wolves και απώλεια βαθμών των Cityzens κόντρα στην Aston Villa.

Ο Έλληνας διεθνής κλήθηκε να μιλήσει για τον τίτλο της Premier League:

“ Έχουμε πολλές ελπίδες για την Premier League και πάμε να παλέψουμε γι’ αυτό. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα μεταξύ της Manchester City και της Aston Villa, θέλουμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς μας για να κλείσουμε καλά τη σεζόν. ”

“ Δεν τα παρατάμε ποτέ, αυτή η ομάδα δείχνει για άλλη μια φορά πόσο δυνατοί ψυχικά είμαστε. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα αγόρια που έπαιξαν, τι ομάδα που είμαστε! ”

Για τους αγώνες της Κυριακής: 

“ Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και για να είμαστε ευχαριστημένοι με τους οπαδούς μας. Στην Premier League δίνουμε τα πάντα, αξίζουμε νομίζω το τρόπαιο, αλλά φυσικά η Manchester City είναι μια πολύ, πολύ καλή ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτή η ομάδα. ”

“ Είμαι πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος για όλους. ”

Για την ομάδα πρόσθεσε:

“ Φυσικά πιέζει ο ένας τον άλλον. Είμαστε 100% έτοιμοι και δείξαμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε πολύ δυνατοί ψυχικά. Τι να πω για αυτήν την ομάδα; Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, πάμε για όλα και για να πετύχουμε τους στόχους μας. ”

Το πρώτο του πρωτάθλημα με τη Liverpool θέλει ο Κώστας Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com