Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ίσως τηλεφωνήσω στον Gerrard!»

Henderson: «Ίσως τηλεφωνήσω στον Gerrard!»

Η Liverpool έκανε το καθήκον της στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Southampton, παίρνοντας την νίκη και πλέον όλα θα κριθούν την Κυριακή, όταν οι Reds θα υποδεχθούν την Wolves και η Manchester City την Aston Villa του Steven Gerrard.

Ο Stevie G μάλιστα είναι πολύ πιθανό να δεχθεί ένα τηλεφώνημα αυτές τις ημέρες από τον διάδοχο του στη Liverpool, τον Jordan Henderson, όπως ανέφερε ο μέσος στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Hendo για το χθεσινό διπλό δήλωσε:

“ Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο απόψε. Συνεχίσαμε μέχρι το τέλος και πήραμε τις ανταμοιβές μας. ”

“ Τα παιδιά που μπορεί να μην έπαιξαν τόσο πολύ αυτή τη σεζόν μπήκαν και άδραξαν την ευκαιρία τους. Χρειάζεσαι απολύτως όλους σε μια σεζόν. Το έκαναν ξανά απόψε. ”

“ Το έχουμε συνηθίσει πλέον. Είμαστε σε τελικούς κυπέλλου κάθε παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό για εμάς. Μπορούμε να χαλαρώσουμε μετά τον τελικό του Champions League στο τέλος της σεζόν! ”

“ Πιστεύω ότι ο τελικός του κυπέλλου το Σαββατοκύριακο μας έδωσε λίγη ώθηση. Μερικά από τα παιδιά είχαν χτυπήματα και μώλωπες, αλλά χρησιμοποιήσαμε όλη την ομάδα για να έχουμε φρέσκα πόδια στον αγωνιστικό χώρο. Ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά θα ξεκουραστούν για την Κυριακή. ” Είπε ο Henderson.

“ Είναι δύσκολο να εστιάσουμε στο παιχνίδι όταν ακούς τι συμβαίνει στα άλλα, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. ”

Για την τελευταία αγωνιστική της Κυριακής:

“ Ήμασταν πολύ μακριά από τη City τον Ιανουάριο, πρέπει να δώσεις τα εύσημα στα παιδιά. Το πήγαμε στην τελευταία μέρα. ”

“ Μπορεί να τηλεφωνήσω στον Stevie αυτή την εβδομάδα, ελπίζω να μας κάνει τη χάρη! ”

Αν βλέπει αγώνες της City: 

“ Δεν βλέπω την Manchester City, μερικά από τα παιδιά το κάνουν, δεν είναι ποτέ ωραίο να βλέπεις, γι’ αυτό βάζω το παιδικό κανάλι! ”

Την Κυριακή θα κριθεί ο τίτλος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com