Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Milner ζήτησε από τους παίκτες να μην πάρουν τα κινητά τους στην απονομή

Ο Milner ζήτησε από τους παίκτες να μην πάρουν τα κινητά τους στην απονομή

Ο James Milner ζήτησε από τους συμπαίκτες του στη Liverpool να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στα αποδυτήρια και να μην τα έχουν μαζί τους στην Κυριακάτικη απονομή του FA Cup στο Wembley.

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια στις περισσότερες απονομές τροπαίων βλέπουμε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές των ομάδων να τραβούν βίντεο με τα κινητά τους, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Milner.

Ο έμπειρος μέσος είδε την πλειοψηφία των παικτών να είναι στα κινητά τους, μετά τη λήξη του τελικού, ζητώντας τους έπειτα να μην τα πάρουν μαζί τους στην απονομή.

Ο Millie αποκάλυψε την συγκεκριμένη του κίνηση:

“ Ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα είναι το τελευταίο σου τρόπαιο. ”

“ Πήγαμε στα αποδυτήρια αμέσως μετά το παιχνίδι και όλα τα παιδιά ασχολήθηκαν αμέσως με τα κινητά τους. Τους είπα: «Κερδίσατε το FA Cup, αφήστε τα κινητά σας! ”

“ Ναι, δέχεσαι 40 ή 50 μηνύματα όμως μετά βρίσκεσαι στο λεωφορείο και μπορείς να ασχοληθείς με αυτά. ”

“ Είσαι τυχερός που είσαι ποδοσφαιριστής. Τυχερός που παίζεις σε οποιονδήποτε τελικό και κερδίζεις μετάλλια. Αν μου το είχες πει αυτό στην αρχή της καριέρας μου, θα ήμουν πολύ χαρούμενος! ” Είπε ο Milner.

Έπειτα αποκάλυψε την συμβουλή του στον Trent Alexander-Arnold:

“ Είναι μια ξεχωριστή ομάδα παικτών και μια ειδική ομάδα ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεσαι αυτά τα πράγματα στα αποδυτήρια. Είπα στον Trent [Alexander-Arnold ]: «Η τροπαιοθήκη σου είναι αρκετά γεμάτη, αλλά μην το βαριέσαι.» Τι απίστευτος παίκτης είναι. ”

“ Αλλά είναι τυχερός που ήρθε σε μια ομάδα που είναι τόσο καλή. Του αξίζει λόγω του πόσο καλός παίκτης είναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αλλάξουν τα πράγματα, οπότε πρέπει να το απολαύσεις όσο είναι εδώ. ”

Η σπουδαία κίνηση του James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com