Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τους τραυματισμούς των Salah και van Dijk

Ο Klopp για τους τραυματισμούς των Salah και van Dijk

Ένα injury update για τους Virgil van Dijk και Mo Salah έδωσε ο Jürgen Klopp, επιβεβαιώνοντας πως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν στον αποψινό αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής εναντίον της Southampton.

Οι δύο άσοι έγιναν αλλαγή κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου τελικού του FA Cup με την Chelsea, όμως δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και αναμένεται να προλάβει τον Κυριακάτικο αγώνα με την Wolves και φυσικά τον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε για τους δύο παίκτες:

“ Όχι, ο Virg σίγουρα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, αλλά αυτό ήταν ξεκάθαρο και πριν το παιχνίδι με την Chelsea. Έπαιξε πραγματικά δύσκολους αγώνες την Τρίτη και το Σάββατο. Οπότε ήταν ξεκάθαρο. ”

“ Είναι και οι δύο ΟΚ. Οπότε ο στόχος θα είναι να καταφέρουν να αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο. Είτε να είναι στην αποστολή, είτε να είναι στον πάγκο, είτε να πάρουν μερικά λεπτά, είτε να ξεκινήσουν. Δεν ξέρω, θα το δούμε, αλλά αυτό θα ήταν τέλειο, πριν τον τελικό του Champions League. ”

“ Αν όμως όχι, τότε θα αξιοποιήσουμε κάθε επόμενη ημέρα. Είμαστε όμως αισιόδοξοι και δεν έχουμε καμία αμφιβολία αναφορικά με την συμμετοχή τους στον τελικό. Είμαι αρκετά ρεαλιστής όσο αφορά το παιχνίδι με τη Wolves, αλλά σήμερα δεν θα αγωνιστούν. ”

Ο Mo Salah αποχώρησε με πρόβλημα στους προσαγωγούς το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com