Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hasenhuttl: «Είναι ο δικός μας τελικός Champions League»

Hasenhuttl: «Είναι ο δικός μας τελικός Champions League»

Ο προπονητής της Southampton, Ralph Hasenhuttl μίλησε για τον αγώνα κόντρα στη Liverpool, εξήγησε τη σημασία του για τους Saints και αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου.

Ο προπονητής της Southampton είχε να πει για τους Reds:

“ Όλοι γνωρίζουμε τον Jürgen και πόσο δυνατός είναι. Ξέρουμε όλοι πως δεν θα τα παρατήσει, αν υπάρχει πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι σίγουρο. ”

“ Είναι ο τίτλος που μετράει περισσότερο για όλους, γιατί είναι ο πιο δύσκολος που μπορείς να κατακτήσεις. Για εμένα είναι πιο δύσκολο να είσαι σταθερός σε 38 παιχνίδια στην Premier League, από το να κάνεις μερικές νίκες στο Champions League. ”

“ Ακόμη και αν λέει πως είναι δύσκολο να κερδίσει και τα τέσσερα τρόπαια, είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την Τρίτη και να έχει μια ευκαιρία την Κυριακή. ”

Για τον αγώνα:

“ Έχουμε κάνει τη δουλειά μας φέτος κόντρα στην Manchester City, κερδίζοντας δύο βαθμούς. Έχουν χάσει τέσσερις βαθμούς στη μάχη του τίτλου εναντίον μας. ”

“ Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Liverpool, οπότε τώρα είναι στο χέρι μας να φανούμε ξανά ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια κορυφαία ομάδα. ”

“ Για εμένα, είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που μπορείς να προετοιμάσεις, λόγω της μεγάλης ευελιξίας του αντιπάλου και της επιθετικής ποιότητα που διαθέτει. ”

“ Είναι ίσως το πιο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς. ” Πρόσθεσε ο Hasenhuttl.

“ Έχουμε δείξει ότι κόντρα στις μεγάλες ομάδες μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε το βράδυ της Τρίτης. ”

“ Οι παίκτες ξέρουν τι ομάδα αντιμετωπίζουμε, ξέρουν πόσο δύσκολο θα είναι, ξέρουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος. ”

“ Είναι ο δικός μας τελικός Champions League, αν θέλετε να το πω έτσι. Θα πάμε στον αγώνα με όλα όσα έχουμε και η ομάδα που θα βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο, θα κάνει τα πάντα για να μας κάνει περήφανους. ”

Όσο για τη μάχη του τίτλου:

“ Νομίζω πως είναι φανταστικό που η Premier League έχει μια τέτοια μάχη τίτλου. ”

“ Τώρα είμαστε και εμείς μέρος αυτής της μονομαχίας. ”

Οι Reds επικράτησαν με 4-0 στον πρώτο γύρο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com