Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ειδική συμφωνία της Liverpool με Porto για Vieira!»

«Ειδική συμφωνία της Liverpool με Porto για Vieira!»

Μεταμεσονύχτια βόμβα έσκασε τα ξημερώματα τις Δευτέρας, η οποία έκανε λόγο για ειδική συμφωνία ανάμεσα σε Porto και Liverpool για τον Fabio Vieira!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η οποία βέβαια δεν είναι και η πιο έμπιστη πηγή ενημέρωσης, η Liverpool έχει στα χέρια της τον Πορτογάλο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Fabio Vieira!

Στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων που αναπτύχθηκαν με τους «Δράκους» με τη μεταγραφή του Luis Diaz, οι Reds κατάφεραν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να «κλείσουν» άλλον έναν παίκτη από τη Porto.

Η συμφωνία, παρόλα αυτά, δεν είναι για άμεση μεταγραφή του παίκτη. Η Liverpool έχει το δικαίωμα της ενεργοποίησης της «ρήτρας άρνησης», σύμφωνα με την οποία αν κάποια ομάδα κάνει προσφορά στη Porto για τον Vieira, η Liverpool θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα και τότε θα μπορεί να κάνει εκείνη δικό της τον παίκτη, ενεργοποιώντας μια ρήτρα ύψους μόλις 12 εκατομμυρίων λιρών!

Το ενδιαφέρον των Reds δεν είναι καινούργιο, καθώς δημοσιεύματα συνέδεαν τους Reds με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό από το προηγούμενο καλοκαίρι, όπως είχατε διαβάσει και στο liverpool.gr.

Διεθνής με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας ο Vieira.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com