Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για Salah και van Dijk

Τα νεότερα για Salah και van Dijk

Η Liverpool στη σημερινή της νίκη στη διαδικασία των πέναλτι επί της Chelsea για το FA Cup στο Wembley είδε τον Mo Salah να αποχωρεί τραυματίας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και τον Virgil van Dijk να μην μπορεί να αγωνιστεί στην παράταση.

Τα πρώτα όμως νέα είναι καλά και για τους δύο ποδοσφαιριστές, αφού ο Ολλανδός είχε μόνο μια ενόχληση και ο Αιγύπτιος δήλωσε πως θα είναι έτοιμος για τον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League.

Ο van Dijk δήλωσε για την αλλαγή του:

“ Δεν είμαστε ρομπότ! Παίζουμε εναντίον του κάθε αντιπάλου με πολλή ένταση. Τρέχουμε πολύ, μιλάω και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να προσπαθούμε πολύ. ”

“ Ελπίζω να μην έχω κάτι! Ένιωσα μια μικρή σύσπαση στη γάμπα μου, μπορούσα να παίξω, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω κανονικό σπριντ, οπότε το ήξερα (ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή). Στο τέλος, όταν βάζουν πιο γρήγορους επιθετικούς, πρέπει να κάνεις ό,τι είναι σωστό για ομάδα. ” Είπε ο στόπερ της ομάδας.

Όσο αφορά τον Mo Salah, σύμφωνα με την ρεπόρτερ του BeIN Sports, Carrie Brown, ο Αιγύπτιος δήλωσε στην ίδια πως «θα είναι εντάξει» για τον Μεγάλο τελικό του Παρισιού.

“ Φυσικά, φυσικά (θα αγωνιστεί στο Παρίσι).” Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mo στους ρεπόρτερ της Liverpool στη μικτή ζώνη του Wembley.

Σε κάθε περίπτωση, ο διεθνής άσος θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του και θα γνωρίζουμε περισσότερα στην συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Mo Salah αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com