Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλα παράπονα για τα εισιτήρια του τελικού του Champions League

Μεγάλα παράπονα για τα εισιτήρια του τελικού του Champions League

Τεράστια είναι η δυσαρέσκεια ανάμεσα στους οπαδούς της Liverpool για το τελικό του UEFA Champions League στο Παρίσι στις 28 του Μαΐου.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης της Liverpool για τα εισιτήρια του τελικού ανακοινώθηκαν μέσα στην εβδομάδα, με το ποσοστό των επιτυχημένων προσπαθειών να είναι πολύ μικρές.

Συγκεκριμένα, από τις 35.000 περίπου αιτήσεις, μόλις το 28% ήταν τυχεροί και τους ήρθε το μήνυμα με την επιτυχία στη κλήρωση!

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν ανακοινώθηκε και ο καταμερισμός των 19.000 εισιτηρίων που έχει λάβει η Liverpool για το τελικό. Από αυτά, τα 4.500 πήγαν στους κατόχους των εισιτηρίων Hospitality (π.χ σουίτες, εκ των οποίων πολλές είναι στα χέρια εταιριών), ενώ 2.500 πήγαν σε παίκτες και προσωπικό. Με γρήγορους υπολογισμούς, κάθε ένας από τους τελευταίους έχει στα χέρια του περίπου 20 εισιτήρια για να τα δώσει σε φίλους και συγγενείς!

Βέβαια, τεράστιος προβληματισμός υπάρχει και για την UEFA.

Για το τελικό του Champions League, σε ένα γήπεδο 80.000 θέσεων, μόλις τα 38.000 έφτασαν σε Liverpool και Real Madrid, με τα υπόλοιπα να πηγαίνουν σε χορηγούς και σε φιλάθλους μέσα από τη κλήρωση της ομοσπονδίας.

Πολλοί από τους νικητές αυτής δεν είχαν βέβαια σκοπό να πάνε στο Παρίσι, αφού πολύ γρήγορα ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους για μεταπώλησή τους, με τις τιμές αυτών να φτάνουν περίπου τις 3.000 ευρώ!

Το αν η UEFA θα κάνει αλλαγές πάνω σε αυτό το τομέα μένει να φανεί, όμως μόνο ως δύσκολο μπορεί να χαρακτηρισθεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Λίγα τα εισιτήρια του τελικού του Champions League παρά τη μεγάλη χωρητικότητα του Stade de France
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com