Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Rodriguez: «Θέλω να πάρει το Champions League η Liverpool»

James Rodriguez: «Θέλω να πάρει το Champions League η Liverpool»

Την θέλησή του να κατακτήσει το 7ο UEFA Champions League της ιστορίας της η Liverpool εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, James Rodriguez.

Μιλώντας στο κανάλι του στο Twitch, o ποδοσφαιριστής της Al Rayyan είπε πως: «Θέλω η Liverpool να πάρει το UEFA Champions League», είπε ο 30χρονος. «Έχω πολλούς φίλους στη Real Madrid και είναι μια δύσκολη ομάδα για τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά θέλω να κερδίσει ο Lucho (σ.σ. Diaz)».

Ο James ξεκίνησε τη καριέρα του στην Envigado, πρωτού κάνει το βήμα για την Αργεντινή και την Banfield. Το καλοκαίρι του 2010 έκανε το μεγάλο βήμα για τη Πορτογαλία και τη Porto, ενώ τρία χρόνια μετά η Monaco έδωσε 45 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Η παραμονή του στο Πριγκιπάτο δεν έμελλε να είναι μεγάλη, αφού οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 ανάγκασε τη Real Madrid να δαπανήσει περίπου 75 εκατομμύρια για να τον φέρνει στο Santiago Bernabeu. Μπορεί η ομάδα να πήγαινε καλά, όμως οι εμφανίσεις του Κολομβιανού δεν ήταν οι αναμενόμενες. Η Bayern Munich ήρθε το καλοκαίρι του 2017 και συμφώνησε με τους Ισπανούς για το διετή δανεισμό του. Η ρήτρα του το 2019 δεν ενεργοποιήθηκε και το 2020 κατέληξε στην Everton, όμως η αποχώρηση του Ancellotti τον έφεραν στη Μέση Ανατολή.

Μπορεί το παρελθόν του να είναι και στη Real Madrid και στην Everton, όμως ο ποδοσφαιριστής της Κολομβίας θα στηρίξει τους Reds στο τελικό του Παρισίου.

Με τη Liverpool θα είναι ο στο τελικό ο πρώην παίκτης των Real και Everton, James Rodriguez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com