Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp αποκάλυψε ότι απέρριψε προτάσεις της Bayern

Ο Klopp αποκάλυψε ότι απέρριψε προτάσεις της Bayern

Ο Jürgen Klopp σε δηλώσεις του πριν τον σημερινό τελικό του FA Cup αποκάλυψε πως απέρριψε προτάσεις από την Bayern Munich τα τελευταία, αφού ήθελε να συνεχίσει στην Αγγλία και στη Liverpool.

Είναι αλήθεια πως οι μόνιμοι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν προσεγγίσει αρκετές φορές τον Klopp, εκ των οποίων μια το 2019, λίγο καιρό πριν ανανεώσει την συνεργασία του με την Liverpool.

Για τις προτάσεις της Bayern ανέφερε:

“ Θα μπορούσα να είχα πάει στην Bayern αρκετές φορές. Θα μπορούσα σίγουρα να είχα κερδίσει περισσότερους τίτλους στην καριέρα μου, αλλά δεν το έκανα. ”

“ Είχα συμβόλαιο εδώ και ποτέ δεν ήθελα να πάω στην Bayern. Αυτό είναι απολύτως εντάξει.”

“ Ο κόσμος δεν είναι γεμάτος με νικητές, αλλά ελπίζω πως είναι γεμάτος από άτομα που προσπαθούν. Και εγώ προσπαθώ κάποιες φορές να κερδίσω πράγματα με κάποια άτομα μαζί. Είμαι χαρούμενος με αυτό. ”

“ Σε ποια ομάδα θα έπρεπε να πάω, για να έχω μια διαφορετική κατάσταση; Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω, είναι να ρωτήσω τον Pep αν έχει βαρεθεί να κερδίζει και να αναλάβω εγώ την City! ” Είπε αστειευόμενος ο Klopp.

“ Αυτή είναι η ιδέα; Δεν θα λειτουργούσε. Δεν θέλω να το κάνω. ”

“ Αυτός ο σύλλογος έχει διανύσει απίστευτα δύσκολες περιόδους και πάντα επέστρεφε. Αν ο κόσμος δεν μπορεί να εκτιμήσει την στιγμή ή την ομάδα που έχουμε, τότε πραγματικά τους λυπάμαι, γιατί είναι φανταστικά τα όσα κάνουν τα παιδιά. ”

Μόνο η Liverpool στο μυαλό του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com