Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tuchel: «Δεν περιμένω νέα πράγματα από τη Liverpool»

Tuchel: «Δεν περιμένω νέα πράγματα από τη Liverpool»

Σίγουρος πως ο Σαββατιάτικος τελικός του FA Cup θα μοιάζει με τα τρία φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων για Premier League και Carabao Cup εμφανίστηκε ο Thomas Tuchel στις δηλώσεις του.

Ο προπονητής των Μπλε ρωτήθηκε για την κατάσταση του Kovacic:

“ Ο Mateo θέλει να προσπαθήσει. Η ιατρική μας ομάδα του έδωσε το πράσινο φως να προσπαθήσει. Ελπίζουμε να τα καταφέρει, αλλά θα το δοκιμάσουμε στην προπόνηση. ”

“ Είναι ένας κορυφαίος παίκτης της ομάδας. Ξέρει τι χρειάζεται για να αφήσει στην άκρη τον εγωισμό, για να υπηρετήσει την ομάδα. Φανταστικός, φανταστικός παίκτης. Μας έχει λείψει αυτή τη σεζόν, το ίδιο με τον N’Golo και τον Jorgi. Είναι τόσο φιλόδοξος, οπότε θα δοκιμάσουμε τα πάντα και θα δούμε αύριο. ”

Για την Liverpool:

“ Πολύ κλειστοί και πολύ έντονοι οι φετινοί μας αγώνες. Χρειάζεται πάντα να αγωνιζόμαστε στα υψηλότερα επίπεδα. Δεν περιμένω τρελά νέα πράγματα από αυτούς ή από εμάς. Το παιχνίδι είναι αύριο. Μεγάλος τελικός και μεγάλος ανταγωνισμός. ”

Αν θα ξεκινήσει με Kai Havertz ή Romelu Lukaku:

“ Είναι πολύ πιθανό να παίξει ένας από τους δύο, αλλά δεν θα δώσουμε την ενδεκάδα σήμερα. Ο Romelu έπαιξε και σκόραρε πρόσφατα, έκανε τα πάντα για να είναι στο γήπεδο. ”

Για τον τελικό:

“ Χρειάζεσαι λίγη τύχη για να κερδίσεις τρόπαια. Αλλά νιώθουμε προετοιμασμένοι. Η ατμόσφαιρα είναι σωστή, η φόρμα μασ είναι εντάξει μετά την αντίδραση στο Leeds. Θέλουμε να δώσουμε στη Liverpool έναν σκληρό αγώνα. Είναι σαν ένας πέμπτος τελικός κυπέλλου σε έξι χρόνια… δείχνει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας. ”

“ Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε κάτι αύριο. Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν χειρότερες σεζόν από εμάς. Θα προσπαθήσουμε τα πάντα. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα έξω στο γήπεδο. Θα πιέσουμε σκληρά. ” Είπε ο Tuchel.

“ Πρέπει να είσαι ακριβής σε αυτούς τους αγώνες. Θα είναι θέμα κενών χώρων και λεπτομερειών εντός του αγώνα. Αντιμετωπίζουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές και ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. ”

Για το ενδεχόμενο των πέναλτι:

“ Οι παίκτες μου εκτελούν πολλά πέναλτι κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Δεν σουτάρουν 10 την εβδομάδα πριν από έναν τελικό. 1 ή 2 την ημέρα, είναι καλό, συγκεκριμένη ρουτίνα για τους παίκτες. ”

“ Το να βαρέσουμε αύριο, ίσως, μετά από 120 λεπτά έντονου αγώνα, είναι διαφορετική ιστορία. Δεν μπορείς να το εξασκήσεις. ”

Οι Reds κέρδισαν στα πέναλτι τον τελικό του Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com