Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp, Salah και Trent υποψήφιοι για τα βραβεία της σεζόν

Klopp, Salah και Trent υποψήφιοι για τα βραβεία της σεζόν

Η Premier League ανακοίνωσε τους υποψήφιους για τα βραβεία της φετινής σεζόν και η Liverpool έχει τρεις υποψήφιους, με τους Mo Salah, Trent Alexander-Arnold και Jürgen Klopp,

Mo και Trent θα διεκδικήσουν το βραβείο του ποδοσφαιριστή της σεζόν, με τον αμυντικό να είναι υποψήφιος και για το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη του φετινού πρωταθλήματος. Μπορείτε να τους ψηφίσετε με ένα κλικ εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Επίσης υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου της σεζόν είναι και οι Jarrod Bowen (West Ham United), Joao Cancelo και Kevin De Bruyne (Manchester City), Bukayo Saka (Arsenal), Son Heung-min (Tottenham Hotspur) και James Ward-Prowse (Southampton).

Ο Αιγύπτιος είναι πρώτος σε γκολ και ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα και φυσικά το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο.

Ο Klopp δεν θα μπορούσε να μην ήταν υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν, το οποίο θα προσπαθήσει να κερδίσει για μια ακόμη χρονιά. Ο Γερμανός μέχρι στιγμής έχει οδηγήσει την ομάδα στη δεύτερη θέση και σε 86 βαθμούς και 89 γκολ, μετά από 36 παιχνίδια. Τον ψηφίζετε με ένα κλικ εδώ.

Ανταγωνισμός για τον Klopp υπάρχει από τους Thomas Frank (Brentford), Pep Guardiola (Manchester City), Eddie Howe (Newcastle United) και Patrick Vieira (Crystal Palace).

Ο Jürgen Klopp υποψήφιος προπονητής της σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com