Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για FA Cup, Chelsea και Fabinho

Ο Klopp για FA Cup, Chelsea και Fabinho

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού τελικού του FA Cup κόντρα στην Chelsea στο Wembley.

Ο Γερμανός αναφέρθηκε αρχικά στον Fabinho:

“ Θα επιστρέψει σίγουρα στις προπονήσεις πριν τον τελικό του Champions League. ”

“ Πριν τον τελικό; Θα δούμε. Ο Fab είναι επαγγελματίας. Δεν ήταν χαρούμενος για το. τραυματισμό του, αλλά το δέχθηκε. Είναι απολύτως εντάξει. ”

Για τον τελικό του Carabao Cup με την Chelsea:

“ Κερδίσαμε τα πέναλτι. Έχω πει μερικές φορές χωρίς τύχη ότι δεν έχεις καμία ευκαιρία και η τύχη ήταν με το μέρος μας εκείνη την ημέρα. Ξέρουμε πόσο καλή είναι η Chelsea. Και οι δύο ομάδες θα το προσπαθήσουν. ”

“ Το Wembley είναι μια τεράστια περίσταση. Ένιωσα εξαιρετικά τον Φεβρουάριο και θέλουμε να το έχουμε ξανά. ”

Για την προοπτική κατάκτησης του FA Cup:

“ Δεν νομίζω ότι κανένας από τους παίκτες μου κέρδισε το FA Cup στο παρελθόν. Δεν το κέρδισα εγώ. Ο Millie το κέρδισε στο παρελθόν; Είναι ο μόνος; Άρα για τους υπόλοιπους θα είναι η πρώτη φορά. Τα αγόρια δούλεψαν για να φτάσουν εδώ και είναι ένας τεράστιος τελικός για εμάς. ”

Για την πορεία προς τον τελικό:

“ Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι όταν ξεκινάς ένα ταξίδι, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Δεν είχαμε την ομάδα πριν. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές. Κάποιες ομάδες όταν κάνουν αλλαγές δεν το καταλαβαίνεις. Αυτό συνέβη με εμάς φέτος μερικές φορές. ”

“ Το πιο σημαντικό είναι να προκριθείς στο Champions League γιατί σου δίνει πόρους και την ευκαιρία να αποκτήσεις παίκτες που θέλουν το Champions League. ”

“ Έτσι, ποτέ δεν ίσχυε ότι δεν θέλαμε να φτάσουμε τον τελικό – απλώς δεν είχαμε ποτέ τους παίκτες για να το κάνουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση κυπέλλου στον κόσμο. Μιλήσαμε πολύ γι ‘αυτό. Δεν έχω παρακολουθήσει 20 τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να καταλάβω πόσο μεγάλο είναι. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δύναμη. ”

Για την Chelsea πρόσθεσε:

“ Είναι ειδικοί στο κύπελλο. Το κερδίζουν συχνά, αλλά θέλουμε να το δοκιμάσουμε σωστά. Αυτό είναι το σχέδιο. Είμαστε πραγματικά απεγνωσμένοι να το κερδίσουμε, αλλά ξέρουμε ότι το κάνει και ο αντίπαλός μας. ”

“ Η Chelsea είναι μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα. Παίζει παρόμοιο σύστημα με άλλες ομάδες, αλλά είναι σε άλλο επίπεδο. Οργανωμένη άμυνα – επιθετικά ταλαντούχα και με διαφορετικές επιλογές. Werner, Harvetz, Lukaku, Pulisic. ”

“ Δεν έχουμε ιδέα πώς θα παραταχθούν. Είναι πολύ ενδιαφέρον να προετοιμαστούμε. Είναι ένας τελικός. Θα ήταν πραγματικά περίεργο αν συναντούσαμε μια αδύναμη ομάδα. Θέλουμε το πλήρες έπαθλο. ”

Για την κατάσταση της ομάδας:

“ Είναι μια πολύ ξεχωριστή ομάδα παικτών. ”

“ Θα το προσπαθήσουμε πραγματικά, αυτό είναι το σχέδιο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα κάνει το ίδιο. Μπλε και κόκκινο στο γήπεδο. Το ένιωσα σαν τελικό Μουντιάλ όταν συναντηθήκαμε πριν. Άλλος ένας τεράστιος αγώνας ανάμεσα μας. ”

Για τον τελικό με την Real Madrid:

“ Έπρεπε να μιλήσω για τη Real και την Chelsea και τους δύο τελικούς χθες. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τη Real ακόμα. Δεν θα συμβεί ποτέ να δούμε τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ως ένα κανονικό παιχνίδι. Είναι ξεχωριστό και εμείς θέλουμε να το απολαύσουμε. ”

Για το νέο Champions League: 

“ Τα περισσότερα παιχνίδια είναι πάντα μια κακή ιδέα. ”

“ Έχω μιλήσει πολύ γι’ αυτό. Προφανώς κανείς δεν ενδιαφέρεται. Δεν είχα χρόνο να μάθω τις λεπτομέρειες – άκουσα λίγα γι ‘αυτό, αλλά δεν είχα χρόνο να σχηματίσω πραγματικά μια γνώμη. ”

Για τη φετινή σεζόν των Reds:

“ Αν δεν μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη σεζόν, δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που οι άνθρωποι μας μπορούν να είναι μέρος αυτού του ταξιδιού. Είναι ο κύριος λόγος για αυτό το ταξίδι. ”

“ Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Τώρα είναι το πολύ συναρπαστικό μέρος της σεζόν. ”

Για τις εναλλακτικές μετά του Fabinho:

“ Όλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Η στάση που δείχνουν αυτά τα παιδιά μας βοηθά να προσφέρουμε τις εμφανίσεις που κάνουμε. Μπορεί να παίξουμε 90 λεπτά ή 120 λεπτά αύριο. Αυτό δεν θα αλλάξει την ώρα έναρξης στο Southampton την Τρίτη. ”

“ Ανάλογα με το αποτέλεσμα της City την Κυριακή, θα πάμε για κάτι ή για τίποτα και μετά παίρνουμε αποφάσεις. Έχουμε αρκετές επιλογές, η δουλειά είναι να βρούμε την κατάλληλη. ”

Για τη συνομιλία του με τον πρόεδρο της UEFA:

“ Του μίλησα. Μου έστειλε μήνυμα. Ρώτησα γιατί δεν είχαμε περισσότερα εισιτήρια για τους οπαδούς μας; Έχω άποψη. Δεν το ήξερα αρκετά καλά. ”

“ Είναι όλα μια χαρά. Είπα ότι ο λόγος που δεν έχω βλέπω με καλό μάτι με την UEFA είναι το Nations League. Μία από τις πιο γελοίες ιδέες που άκουσα ποτέ. ”

“ Θα προτιμούσα η UEFA να έπαιρνε περισσότερα χρήματα από τον τελικό του Champions League και να καταργούσε το Nations League. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. ”

Νέο τρόπαιο στο Wembley θέλουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com