Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον τελικό»

Thiago: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον τελικό»

Τον πρώτο του τελικό στο Wembley ετοιμάζεται να παίξει αύριο το απόγευμα ο Thiago Alcantara, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος για την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στους Μπλε του Λονδίνου.

Ο έμπειρος μέσος ανέφερε για τον αυριανό τελικό:

“ Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Δεν έχει σημασία αν δεν τον κερδίσαμε πριν ή για πολύ καιρό. Είναι απλώς ένα τρόπαιο που μπορούμε να κερδίσουμε και θέλουμε αυτή τη νέα πρόκληση. ”

“ Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Το Wembley είναι ένα καταπληκτικό γήπεδο. Είναι ξεχωριστό από μόνο του, αλλά ξέρετε ότι το Wembley χρησιμοποιείται για ιδιαίτερες στιγμές. Υπάρχει διαφορετικό πλαίσιο και είμαστε έτοιμοι να πάμε στο Λονδίνο. ”

“ Είναι ένα νέο παιχνίδι και θα το προετοιμάσουμε όπως πρέπει, τίποτα άλλο. [Καταλαβαίνουμε] ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και ξέρουμε ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι πάντα δύσκολος αγώνας εναντίον τους. ”

“ Θέλουν να πάρουν κάτι που θέλουμε να πάρουμε και εμείς. Είναι ένας συνεχής αγώνας με αυτού του είδους την ομάδα. Η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει. ”

Για τον τελικό του Carabao που έχασε λόγω τραυματισμού:

“ Παλέψαμε πολύ για να παίξουμε σε έναν τελικό και μετά ξαφνικά επειδή είχα ένα κακό, ένα κακό πρόβλημα στον αυχένα, μου προκάλεσε μια άσχημη κίνηση, η οποία οδήγησε στον τραυματισμό μου. ”

“ Είναι μια στιγμή που είσαι απλά απογοητευμένος. Απλώς ηρεμείς λίγο, προσπαθείς να είσαι αρκετά ψυχρός για να αντιμετωπίσεις τον τελικό. Ήταν όπως ήταν. Το κερδίσαμε και, σίγουρα, είναι γλυκόπικρο το ότι» Δεν παίζεις αυτό το παιχνίδι, αλλά είσαι χαρούμενος για την ομάδα. ”

Ο Thiago Alcantara αγωνίστηκε και στον ημιτελικό του FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com