Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Φανταστική διοργάνωση το FA Cup»

van Dijk: «Φανταστική διοργάνωση το FA Cup»

Για τον σπουδαίο αυριανό τελικό του FA Cup εναντίον της Chelsea μίλησε ο Virgil van Dijk στο site της ομάδας, τονίζοντας πως είναι μια φανταστική διοργάνωση.

Για τη σημασία της διοργάνωσης είπε:

“ Είναι μια ιδιαίτερη διοργάνωση. Προφανώς δεν πετύχαμε αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια για να είμαστε κοντά στον τελικό, δυστυχώς, για διαφορετικούς λόγους. Αλλά τώρα είμαστε στον τελικό και θέλουμε να τον κάνουμε ξεχωριστό. ”

“ Αυτό είναι το μόνο τρόπαιο που δεν κατακτήσαμε μέχρι στιγμής ως ομάδα παικτών από τότε που είμαι στον σύλλογο. Τώρα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία – απέναντι σε μια φανταστική Chelsea. ”

“ Έχει περάσει ίσως πολύς καιρός από την τελευταία φορά που το κερδίσαμε. Έχουμε μια καλή ευκαιρία να το πάρουμε τώρα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, το έχουμε δει ήδη στον τελικό του Carabao Cup. Θα δούμε. Θα πάμε εκεί και ελπίζουμε να έχουμε μια φανταστική μέρα ξανά. ”

“ Είναι μια φανταστική περίσταση. Είναι ένας τελικός, οι οπαδοί έχουν ξανά την ξεχωριστή τους μέρα στο Wembley. ”

“ Για εμάς ως παίκτες, θέλουμε να κερδίσουμε ένα κύπελλο, να κερδίσουμε αυτό το κύπελλο συγκεκριμένα. Απλώς θα πάμε εκεί και θα παίξουμε και ελπίζουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα. ”

Για την Chelsea πρόσθεσε: 

“ Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Αυτό το τελευταίο μέρος της σεζόν δεν ήταν τόσο συνεπείς όσο θα ήθελαν προφανώς να είναι – μπορεί να οφείλεται σε τραυματισμούς, διαφορετικά πράγματα, αναποδιές που είχαν με το Champions League. ”

Virgil van Dijk και Sadio Mane πανηγυρίζουν στο Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com