Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό ο Kovacic

Εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό ο Kovacic

Η Chelsea μπορεί να πέρασε με άνεση από την έδρα της Leeds χθες το βράδυ, όμως είδε τον Mateo Kovacic να αποχωρεί τραυματίας και να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον Σαββατιάτικο τελικό του FA Cup κόντρα στην Liverpool.

Ο Κροάτης δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στον αστράγαλο του από τον Daniel James και θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί στο Wembley, όπως ανέφερε και ο Thomas Tuchel.

Ο Tuchel ανέφερε σχετικά με τον τραυματισμό:

“ Θα σας μιλήσω όχι ως προπονητής, όχι ως ειδικός, αλλά πιστεύω πως δεν είναι πιθανό να τον δούμε στον τελικό του FA Cup. ”

“ Ο Mateo συνήθως δεν βγαίνει ποτέ. Έπαιξε στον ημιτελικό του FA Cup με τον ίδιο τραυματισμό και προσπάθησε να παίξει για άλλα 15 λεπτά, κάτι που ήταν σχεδόν απίθανο. ”

“ Έχει πρησμένο αστράγαλο και πονάει πολύ. Δεν είμαι γιατρός και πρέπει να περιμένουμε τις εξετάσεις, αλλά είναι πολύ απίθανο να παίξει. Είναι απολύτως άσχημα νέα σε ένα τέλειο βράδυ. ”

“ Αν μας λείψει, θα είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί θα ήταν ξεκάθαρα βασικός. Αν κοιτάξετε θα δείτε την ποιότητα με αυτόν και τον Jorgi [Jorginho] στο κέντρο της μεσαίας γραμμής όταν ήταν 11 εναντίον 11 ο αγώνας. ”

«Ήταν ένα δυνατό ξεκίνημα με εκείνον και είναι βασικό γρανάζι για εμάς. Έπαιξε με τη Liverpool και στα δύο τελευταία ματς από την αρχή, αν θυμάμαι καλά, και ήταν πάντα πολύ δυνατός. ”

“ Τώρα φοβάται πως θα χάσει τον τελικό, αλλά θα δούμε. Ίσως συμβεί ένα θαύμα και τα καταφέρει. ”

Σημαντική απώλεια ο Kovacic για την Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com