Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη Real ο Fabinho

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη Real ο Fabinho

Δεν είναι καλά τα νέα αναφορικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε χθες το βράδυ ο Fabinho, σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times, καθώς ο μέσος θα χάσει τον Σαββατιάτικο τελικό του FA Cup και θα κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει εκείνον του Champions League.

Ο Fab ένιωσε μια μυϊκή ενόχληση κατά τη διάρκεια του χθεσινού πρώτου ημιχρόνου στο Villa Park και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Jordan Henderson να περνάει στη θέση του.

Ο παίκτης έκανε σήμερα εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να μην είναι ενθαρρυντικά και να δείχνουν πως δεν θα προλάβει τον τελικό με την Chelsea και τα δύο τελευταία παιχνίδια της Premier League κόντρα σε Southampton και Wolves.

Αναμφισβήτητα, η απουσία του Fabinho θα είναι κομβική για την Liverpool, με τον Jordan Henderson να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να καλύψει το κενό του στην θέση του εξαριού.

Από εδώ και στο εξής, ομάδα και Fabinho θα επικεντρωθούν στον μεγάλο τελικό του Παρισιού κόντρα στη Real Madrid, μέχρι τον οποίον μεσολαβούν 2.5 εβδομάδες.

Αν καταφέρει ο Βραζιλιάνος να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την εβδομάδα πριν τον τελικό, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Jürgen Klopp και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει βασικός.

Πλήγμα με Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com