Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του Moss ο Gerrard

Εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του Moss ο Gerrard

Έντονα παράπονα για την χθεσινή διαιτησία του Jon Moss εξέφρασε ο τεχνικός της Aston Villa, Steven Gerrard στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Stevie G ρωτήθηκε για την διαιτησία του Moss:

“ Δεν έχω να πω κάτι, απλά ελπίζω να την κοιτάξουν. Αυτό είναι το μόνο που θα πω. Ελπίζω να ελεγχθεί. ”

“ Αν έχω πάω να μιλήσω στον Jon Moss; Όχι. Απλά ελπίζω να ελεγχθεί η απόδοση του. Η Liverpool σκόραρε δύο γκολ εναντίον μας και θα πρέπει να κοιτάξουμε και αυτό, αλλά δεν θέλω αυτό να καλύψει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα.”

“ Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν; Μια χαρά. ”

Όσο για την ήττα της ομάδας του πρόσθεσε:

“ Ενδεχομένως θα έπρεπε να είχαμε πάρει περισσότερα, αλλά έπρεπε να πάρουμε τις εκμεταλλευτούμε στιγμές που δημιουργούμε στο παιχνίδι. ”

“ Είμαστε απογοητευμένοι που δεν σκοράραμε πάνω από μία φορά. Το μεγάλο θετικό για μένα ήταν ότι ήμασταν φιλόδοξοι, γενναίοι, θαρραλέοι και παλέψαμε στα ίσια απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. ”

“ Έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης που είναι μαζί για πολύ καιρό και οι παίκτες μου δεν έχουν απογοητευτεί. Είμαι περήφανος για αυτούς. ” Τόνισε ο Gerrard.

“ Γνωρίζαμε ότι εκείνη τη στιγμή θα έπρεπε να υποφέρουμε, η Liverpool κρατά την μπάλα εξαιρετικά καλά. Πρέπει να προσέχεις και να μην βιάζεσαι. ”

“ Αλλά νομίζω ότι κερδίσαμε την μπάλα σε μερικές καταπληκτικές περιοχές και έπρεπε να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε την άμυνα της Liverpool. ”

Η Liverpool πέρασε από το Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com