Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Η Liverpool έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα σε 30 χρόνια»

Guardiola: «Η Liverpool έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα σε 30 χρόνια»

Μπορεί η Manchester City να κέρδισε με 5-0 την Newcastle το απόγευμα της Κυριακής και να αύξησε τη διαφορά στους 3 βαθμούς από τη δεύτερη Liverpool, όμως ο Pep Guardiola δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τους Reds και τα κατορθώματα τους.

Ο Καταλανός προπονητής ρωτήθηκε αν πιστεύει πως θα κατακτήσει η ομάδα του τον τίτλο:

“ Όλοι σε αυτή τη χώρα υποστηρίζουν τη Liverpool, τα media και όλοι. ”

“ Φυσικά η Liverpool έχει μια απίστευτη ιστορία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά όχι στην Premier League, αφού έχει κερδίσει μια σε 30 χρόνια. ”

“ Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι. Θα πρέπει να πάρουμε άλλους εννέα βαθμούς, ίσως έξι, εξαρτάται από τα επόμενα δύο παιχνίδια και από τη διαφορά τερμάτων. ”

“ Τώρα την Τετάρτη είναι ένας πραγματικός τελικός για εμάς, έχουμε την μοίρα μας στα δικά μας χέρια. Αυτό είναι σημαντικό και είναι η πραγματικότητα. ” Δήλωσε ο Guardiola.

“ Η Liverpool μαζί με την Manchester United είναι οι δύο πιο σημαντικές ομάδες από άποψη ιστορίας, τίτλων, κληρονομιάς, δράματος και πολλών άλλων πραγμάτων. ”

“ Όμως εμείς είμαστε εκεί για τα τελευταία 10,12 χρόνια. ”

“ Δεν με νοιάζει που ο κόσμος θέλει να δει περισσότερο τη Liverpool να κερδίζει από ότι εμάς, δεν είναι πρόβλημα αυτό, είναι φυσιολογικό. Ίσως η Liverpool έχει περισσότερους οπαδούς στον κόσμο και εδώ στην Αγγλία. ”

Τον χαβά του ο Pep Guardiola.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com