Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο James Pearce σχετικά με το ενδιαφέρον των Reds για τον Tchouameni

Ο James Pearce σχετικά με το ενδιαφέρον των Reds για τον Tchouameni

Ο Aurelien Tchouameni αρέσει τόσο πολύ στην Liverpool, που μπορεί να υπάρξει μια πιθανή καλοκαιρινή μεταγραφή, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο James Pearce.

Οι Reds πιθανότατα θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν τις επιλογές τους στη μεσαία γραμμή την επόμενη σεζόν, με αρκετούς παίκτες τώρα στα 30 τους και ίσως χρειάζεται φρέσκο ​​αίμα.

Φαίνεται ότι ο Tchouameni είναι ο πρωταρχικός στόχος της Liverpool σε αυτήν την περιοχή του γηπέδου, με τον 22χρονο να μοιάζει με παίκτη με τεράστιες δυνατότητες.

Σκόραρε δύο φορές στην εκτός έδρας νίκη της Monaco με 2-1 επί της Lille το βράδυ της Παρασκευής και έχει κατά μέσο όρο 2,5 τάκλιν και 2,9 κοψίματα ανά παιχνίδι στη Ligue 1 αυτή τη σεζόν. Κανένας παίκτης της Liverpool δεν μπορεί να φτάσει τον Tchouameni σε κανένα από αυτά τα στατιστικά στοιχεία το 2021/22.

Μιλώντας στην Athletic το Σάββατο, ο Pearce επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Liverpool στον Tchouameni, αν και προειδοποίησε ότι οι Reds μπορεί να πρέπει να υπερπληρώσουν, ειδικά εάν υπάρξει ανταγωνισμός από αλλού.

Απαντώντας σε ερώτηση αναγνώστη σχετικά με τις φημολογίες περί του παίκτη, ο δημοσιογράφος δήλωσε:

«Ναι, στη Liverpool αρέσει πολύ. Μεγάλο ταλέντο. Αλλά η τιμή μπορεί να’ναι πρόβλημα και με έντονο ενδιαφέρον απ’τη Real Madrid. Είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει

O Tchouameni δείχνει να’ναι ιδανικός για την ομάδα της Liverpool και δείχνει να διαθέτει όλα τα τεχνικά και φυσικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να ευδοκιμήσει υπό τον Jurgen Klopp, όπως φαίνεται από τα προαναφερθέντα στατιστικά του.

Ο Jordan Henderson δείχνει λίγο την ηλικία του αυτές τις μέρες, ενώ ο Naby Keita εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα λίγο πάνω-κάτω από άποψη φόρμας, οπότε η εύρεση ενός τρίτου βασικού κεντρικού μαζί με τον Fabinho και τον Thiago είναι ζωτικής σημασίας.

Ο Tchouameni θα μπορούσε να είναι αυτός ο άνθρωπος, έχοντας γίνει ήδη μια τέτοια δύναμη για τη Monaco και φαίνεται ότι θα μπορούσε να παίξει πολύ καλά και στην Premier League.

Ο Aurelien Tchouameni αρέσει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com