Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοντά σε συμφωνία για τον Calvin Ramsay η Liverpool

Κοντά σε συμφωνία για τον Calvin Ramsay η Liverpool

Κοντά σε συμφωνία με τον δεξιό μπακ της Aberdeen Calvin Ramsay βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα η Liverpool.

Όπως διαβάσατε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο liverpool.gr, οι Reds είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Εθνικής Σκωτίας.

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η ώρα της Daily Record να ισχυρισθεί πως ο Ramsay είναι κοντά στο να οριστικοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή που θα αποφέρει στα ταμεία της ομάδας της cinch Scottish Premiership ένα ποσό περί των 4 εκατομμυρίων λιρών!

Για τον Ramsay, όπως αναφέρει η Daily Record, έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Leeds United, όμως ο 18χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει επιλέξει το Anfield για να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

Έχοντας στοιχεία ανάμεσα σε αυτά του Andrew Robertson και του Trent Alexander-Arnold, o Ramsay θα έρθει – αν όλα πάνε καλά – στο μεγάλο λιμάνι ως κάλυψη για τον δεύτερο, ενώ θα κάνει συμμετοχές και με τις ομάδες νέων, κυρίως στο Youth League. Για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Klopp υπολογίζει και τον Joe Gomez, ενώ μένει να δούμε και τι θα γίνει με τον Neco Williams, με το σενάριο πώλησής του να παίζει πολύ δυνατά, με τη Fulham μάλιστα να είναι και ο πιο πιθανός προορισμός.

Κοντά στη Liverpool o Ramsay.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com