Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conte: «Έχει δημιουργήσει ένα τέρας ο Klopp!»

Conte: «Έχει δημιουργήσει ένα τέρας ο Klopp!»

Χαρούμενος με τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στο Anfield από τη Liverpool δήλωσε ο Antonio Conte, αποθεώνοντας παράλληλα τους Reds και τον Γερμανό για τη δουλειά που έχει κάμει από το 2015.

Ο τεχνικός των Spurs για το ισόπαλο αποτέλεσμα δήλωσε:

“ Από τη μια πλευρά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είναι μια καταπληκτική ομάδα στο Anfield, με ατμόσφαιρα και πολύ θόρυβο. ”

“ Το να βλέπεις τους παίκτες να τρέχουν με πολλή ενέργεια, παρά το ότι παίζουν κάθε λίγες μέρες είναι απίστευτο. Τους αξίζουν όλα όσα κάνουν. Σίγουρα για αυτό το λόγο το αποτέλεσμα ήταν θετικό. ”

“ Από την άλλη, πιστεύω ότι ίσως πρέπει να είμαστε λίγο απογοητευμένοι και το έχω δει στα μάτια των παικτών μου. Είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν μια καλή απόδοση. Δεν δεχθήκαμε γκολ από τις ευκαιρίες της Liverpool, απλώς από ένα σουτ που κόντραρε. ”

“ Πρέπει να είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δεν χάσαμε ποτέ την ψυχραιμία και την ηρεμία μας και αποτρέψαμε τη Liverpool από να έχει ευκαιρίες εδώ. Τους ζήτησα να είναι γενναίοι με την μπάλα, παρόλο που ξέρω ότι είναι δύσκολο με τον τρόπο που πιέζει η Liverpool. Νομίζω ότι προετοιμάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. ”

Για τη Liverpool και τον Klopp:

“ Η Liverpool έκανε όλα αυτά γιατί έθεσε τις βάσεις υπό τον Jürgen. Έκαναν πολλά σε επτά χρόνια. Δημιούργησε ένα τέρας, με την καλή έννοια. ”

“ Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι χρόνο, υπομονή και πολλά πράγματα. Πρέπει να πας βήμα βήμα. Είναι αδύνατο να φανταστείς ότι την επόμενη σεζόν θα κερδίσεις τον τίτλο γιατί πρέπει να είσαι ρεαλιστής. ” Τόνισε ο Conte.

Η Tottenham προηγήθηκε στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com