Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακοινώθηκε η νέα φανέλα και γραμματοσειρά της Liverpool

Ανακοινώθηκε η νέα φανέλα και γραμματοσειρά της Liverpool

Τη νέα εντός έδρας φανέλα της σεζόν 2022/23 ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης η Liverpool, μαζί με τη νέα γραμματοσειρά για τα κύπελλα.

Η εμφάνιση είναι – προφανώς – ολοκόκκινη, όπως γίνεται κάθε χρόνο από το 1964 και την ριζική αλλαγή του Bill Shankly, χωρίς άλλο χρώμα πέρα από το άσπρο των χορηγών και του εμβλήματος.

Η φανέλα «παίζει» με κάποια ανάγλυφα σχέδια τα οποία έχουν άλλους τόνους κόκκινου, ενώ υπάρχει και ένα πλαίσιο βαθύ κόκκινου στο πίσω μέρος της φανέλας, με τις φλόγες του Hillsborough και – για πρώτη φορά – τον αριθμό 97, μετά και το θάνατο του Andrew Divine, το επίσημα αναγνωρισμένου τελευταίου θύματος της τραγωδίας της 15ης Απριλίου του 1989, το προηγούμενο Αύγουστο.

Μαζί με τη νέα εμφάνιση, η Liverpool ανακοίνωσε και τη νέα της γραμματοσειρά για τα ονόματα  και τους αριθμούς στο πίσω μέρος της φανέλας. Το νέο σχέδιο χαρακτηρίζεται από τις γωνίες του, ενώ έχει και λεπτομέρειες κίτρινου.

Στη Premier League χρησιμοποιείται αυτή της λίγκας από όλες τις ομάδες, όμως στα κύπελλα και την Ευρώπη, οι σύλλογοι έχουν τις δικές τους ξεχωριστές γραμματοσειρές. Η τελευταία αλλαγή είχε γίνει το καλοκαίρι του 2018, ενώ η προηγούμενη ήταν ενεργή από το καλοκαίρι του 2010!

Η νέα γραμματοσειρά της Liverpool για τους αγώνες των εγχώριων και διεθνών κυπέλλων.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com