Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί»

van Dijk: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί»

O Virgil van Dijk, ο μακράν καλύτερος παίκτης της Liverpool στο χθεσινό πρώτο ημίχρονο, στάθηκε στη «μεταμόρφωση» των συμπαικτών του στο δεύτερο.

Ο Ολλανδός βράχος της άμυνας των Reds παραχώρησε δηλώσεις στο BT Sport μετά την πρόκριση των Reds στον τελικό του Παρισιού, αναφερόμενος:

  • Στα συναισθήματά του μετά το παιχνίδι:

«Ήταν σκληρή δουλειά. Το πρώτο ημίχρονο πρέπει να το ξεχάσουμε το συντομότερο, από κάθε άποψη. Δεν ήμασταν επιθετικοί με τη μπάλα. Προφανώς το γρήγορο γκολ δε μας βοήθησε, και βοήθησε πάρα πολύ εκείνους. Έπρεπε να ‘σκάψουμε βαθιά’, έπρεπε να δείξουμε μεγάλη ωριμότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι ήμασταν εξαιρετικοί: Με τη μπάλα, χωρίς τη μπάλα, ανακτούσαμε τη μπάλα το γρηγορότερο δυνατό. Μετά επρόκειτο να είναι δύσκολο για αυτούς να ανταπεξέλθουν με την πίεση, με τα τρεξίματα. Ήταν μία άξια νίκη βάσει του δεύτερου ημιχρόνου  – στο πρώτο φυσικά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.»

  • Στην επίδραση του Luis Diaz, ο οποίος πέρασε στο ημίχρονο στη θέση του Jota:

«Ναι, απίστευτη. Ο τρόπος πού πηγαίνει στο 1 vs 1, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλός του, έρχεται κατά πάνω σου χωρίς φόβο ή οτιδήποτε άλλο. Αν χάσει τη μπάλα, την ξανακερδίζει το συντομότερο και αρχίζει πάλι! Είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς απέναντι σε κάτι τέτοιο.»

  • Στο αν η ομάδα θα πρέπει να απολαύσει αυτή τη στιγμή, δεδομένου του πόσο βαρύ πρόγραμμα έχει:

«Πρέπει. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Newcastle όπου οι οπαδοί τους τους στήριζαν, ειδικά στο ξεκίνημα. Σιωπήσαμε το κοινό. Προφανώς το αποψινό είναι ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο, καθώς (η Villareal) έπαιξε μην έχοντας τίποτα να χάσει. Αυτό για αυτούς είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας τους, οπότε θα κάνουν το κάτι παραπάνω. Όμως θα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή απόψε, και μετά να εστιάσουμε στους Spurs.»

  • Στο αν σκέφτεται το quadruple:

«Δε σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα. Μπορείς να ονειρεύεσαι, αλλά πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε αποκλειστεί – έτσι είναι το ποδόσφαιρο – μικρές λεπτομέρειες (μπορούν να κρίνουν ένα αποτέλεσμα). Όμως είμαστε στον τελικό, θα παίξουμε τον τελικό και μακάρι να τον κερδίσουμε. Θα είναι μία φανταστική μέρα μαζί με τους οπαδούς μας. Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ πολύ. Θα δούμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για τον τελικό του FA Cup εναντίον της Chelsea, όμως είναι κάτι πού θα πρέπει να απολαύσουμε. Εγώ προσωπικά πέρυσι τέτοια εποχή δεν ήμουν καν κοντά στο να παίξω, και τώρα είμαι σε δύο τελικούς, ενώ έχουμε ήδη το Carabao Cup!»

O Virgil van Dijk συγχαίρει τον Luis Diaz για το γκολ της ισοφάρισης.
O Virgil van Dijk συγχαίρει τον Luis Diaz για το γκολ της ισοφάρισης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com