Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Μετά το πρώτο μας γκολ ελέγξαμε το παιχνίδι»

Fabinho: «Μετά το πρώτο μας γκολ ελέγξαμε το παιχνίδι»

Το πρώτο γκολ του Fabinho στo Champions League με τη φανέλα της Liverpool ήταν μάλλον το σημαντικότερό του ως ποδοσφαιριστής της.

Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός πού αποκατέστησε το προβάδισμα των Reds στη knock-out αναμέτρηση, καθώς μείωσε σε 2-1 στο Estadio de la Ceramica, έκανε (συνολικά) το 3-2 υπέρ της Liverpool, με τη Villareal να μην επανέρχεται ποτέ έκτοτε.

Ας δούμε τι δήλωσε ο αμυντικός μέσος της ομάδας μας στο BT Sport σχετικά με:

  • Το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας, η οποία με το γκολ του Dia βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3ο λεπτό:

«Ναι, έδωσαν τα πάντα στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι τα πρώτα λεπτά θα ήταν πολύ σημαντικά σε αυτό το παιχνίδι, εκείνοι όμως σκόραραν πολύ νωρίς. Αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση, οι οπαδοί τους το ένιωσαν και τους υποστήριξαν, ζητωκραύγαζαν για αυτούς. Ήταν ένα δύσκολο ημίχρονο για μας – ήταν ίσως το καλύτερο ημίχρονό τους σε όλη τη σεζόν! Σαν μεγάλη ομάδα όμως, γνωρίζεις ότι πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα, πρέπει να προσπαθήσεις να παίξεις ποδόσφαιρο, και μετά το πρώτο μας γκολ θεωρώ ότι ελέγξαμε το παιχνίδι. Σκοράραμε 3 γκολ, μπορούσαμε και 4. Είμαστε στον τελικό.»

  • Tη σημασία του δικού του γκολ, με το οποίο ξεκίνησε η ανατροπή:

«Όταν πήρα τη μπάλα από τον Mo Salah, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πασάρω. Σκέφτηκα ότι ο Sadio ήταν offside, οπότε αποφάσισα να σουτάρω – νομίζω ήταν η καλύτερη επιλογή! Ήμουν πολύ χαρούμενος με το γκολ.»

Salah, Alexander-Arnold και Τσιμίκας πανηγυρίζουν το γκολ του Fabinho!
Salah, Alexander-Arnold και Τσιμίκας πανηγυρίζουν το γκολ του Fabinho!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com