Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια τεράστια πρόκριση και την αξίζαμε»

Klopp: «Ήταν μια τεράστια πρόκριση και την αξίζαμε»

Μια τεράστια και άξια πρόκριση πήρε η Liverpool χθες το βράδυ για τον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά τη λήξη του ημιτελικού με τη Villarreal.

Ο Γερμανός είχε να πει για την πρόκριση:

“ Είναι κάτι εξαιρετικό. Το κάναμε αρκετά δύσκολο για εμάς, αλλά έχει να κάνει με το πώς αντιδράς και προσαρμόζεσαι. Σεβασμός στη Villarreal. Το έκαναν πολύ δύσκολο για εμάς. ”

“ Αισθάνομαι εξαιρετικά, αισθάνομαι σαν τον πρώτο τελικό. Λατρεύω αυτή τη διοργάνωση. Οι ήχοι – τα πάντα, οι νύχτες. ”

“ Έχουμε μεγάλο σεβασμό στη Villarreal, έχει ένα υπέροχο γήπεδο. Ο Unai κάνει απίστευτη δουλειά. ”

“ Είναι τόσο ξεχωριστό για εμάς. Το αξίζαμε στο τέλος. Ήταν τεράστια από τα παιδιά. ”

Για το πρώτο ημίχρονο:

“ Είπα στα παιδιά πως η Villarreal έχει το momentum, αλλά δεν της ανήκει! ”

“ Ξέραμε τι ήταν λάθος στο ημίχρονο – ήταν ένα μεγάλο ημίχρονο, αλλά ήταν πιο σημαντικό πώς αντιδράσαμε. Είμαστε ακόμα εδώ, πρέπει να δοκιμάσουμε την τύχη μας στον τελικό. ”

“ Δεν ήμασταν αρκετά ευέλικτοι στο πρώτο ημίχρονο. Το θέμα δεν είναι ποιος μπήκε, αλλά πώς ξεκινήσαμε να παίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συμπαγής. ”

Τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο:

“ Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά να παίξουν καλύτερα από το πρώτο ημίχρονο! Συνήθως προσπαθούμε να βρούμε μια φάση για να τους δείξουμε που το εξηγεί. Τους είπα να βρουν μια φάση. Ο Pete Krawietz δεν μπορούσε να βρει καμία! ”

“ Ήταν ξεκάθαρο, το ξεκίνημα ήταν δύσκολο για εμάς. Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και πετάξαμε πάρα πολλές μακριές μπάλες.

“ Ποτέ δεν ήταν αρκετό αυτό που κάναμε για να αποκτήσουμε ρυθμό. Έτσι εξηγήσαμε τι έπρεπε να κάνουμε για να δυναμώσουμε στο παιχνίδι και να κινηθούμε πιο έξυπνα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τα κενά. ”

“ Δεν υπήρχε ευελιξία, οπότε έπρεπε να το ανακατέψουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Είπα στα αγόρια ότι ήθελα να διαβάσω τον τίτλο: «Τα αγόρια με την κατάλληλη νοοτροπία είναι εδώ». Ήθελα να το κάνουμε. Για μένα, ήταν έτσι.”

“ Αντιδράσαμε στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και αυτό το έκανε ξεχωριστό. ”

Για τον Luis Diaz:

“ Είχε τεράστιο αντίκτυπο, αλλά δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση γιατί η επόμενη ιστορία των media θα είναι «Ο Jota ήταν το πρόβλημα». Αυτό δεν είναι αλήθεια. Είχαμε 11 προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια. ”

“ Ήθελα τον Mo και τον Sadio ψηλά και στα άκρα, αλλά όχι σε καταστάσεις ανοιχτού παιχνιδιού. Δεν ήμασταν οι εαυτοί μας. ”

“ Αλλά ήμασταν στο τέλος. Ο Luis, τι γκολ έβαλε. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει με το ψαλιδάκι αν κατέβαζε τη μπάλα, αλλά τι απόδοση από αυτόν! ”

Για τους 3 φετινούς τελικούς:

“ Έχουμε παίξει τόσα πολλά παιχνίδια, 3 διοργανώσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ξέρω για αυτά τα πράγματα, στο πρώτο ημίχρονο πολλοί άνθρωποι μπορεί να ήταν χαρούμενοι που χάναμε. Είναι δύσκολο να φτάσουμε σε 3 τελικούς, αλλά τα καταφέραμε. ”

“ Όταν οι τελικοί εμφανιστούν στο πρόγραμμά μας, θα φροντίσουμε να είμαστε έτοιμοι. ”

Για τη Villarreal πρόσθεσε:

“ Ήταν δύσκολο για τη Villarreal. Πήραν πολλά ρίσκα. Δεν μπορώ να σας πω τι είπα στο ημίχρονο. Μιλούσα για το να παίξουμε ποδόσφαιρο και να εμφανιστούμε στο γήπεδο, να είμαι γενναίοι. Ήταν ένα ποδοσφαιρικό πρόβλημα. ”

“ Δεν είναι ότι ο Luis ήταν η λύση – ήταν να κινηθούμε περισσότερο. Ο Sadio, ο Mo, ο Diogo έπαιζαν ενάντια σε ένα σύστημα προσωπικού μαρκαρίσματος. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. ”

Τέλος, έστειλε συγχαρητήρια στον Nat Phillips για την άνοδο με την Bournemouth:

“ Συγχαρητήρια στον Nat Phillips, παρεμπιπτόντως! ”

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει τη μεγάλη πρόκριση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com