Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Έγινε η δουλειά, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τίποτα!»

Trent: «Έγινε η δουλειά, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τίποτα!»

O Trent Alexander-Arnold και ο Fabinho παραχώρησαν μαζί δηλώσεις στον Des Kelly του BT Sport μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ο νεαρός scouser τόνισε ως σημείο-κλειδί της ρεβάνς ότι το δεύτερο ημίχρονο της Liverpool δύσκολα θα μπορούσε να είναι χειρότερο από το πρώτο, ενώ με τα λόγια του ουσιαστικά αποδέχτηκε τον χαρακτηρισμό «Dr. Jekyll και Mr. Hyde» πού χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος για να απεικονίσει την εικόνα της ομάδας μας στα δύο ημίχρονα.

Πάμε να δούμε τα λόγια του Trent, σχετικά με:

  • Τη δύσκολη βραδιά στην οποία υπέβαλε τους Reds η Villareal:

«Δεν τείνουμε ποτέ να κάνουμε τους ημιτελικούς μας στο Champions League εύκολους για μας! Αν σκεφτούμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Roma, το εντός με τη Βarcelona και το αποψινό. Ήταν πολύ δύσκολο. Έπαιξαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς ανασυνταχθήκαμε στο ημίχρονο, μετά αρπάξαμε (το δεύτερο ημίχρονο) από τον σβέρκο, και κάναμε αυτά πού χρειαζόμασταν να κάνουμε.»

  • Την εμφάνιση τύπου «Dr. Jekyll και Mr. Hyde» της ομάδας:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για μας. Το περιμέναμε, μερικές φορές όμως δε μπορείς να ελέγξεις το παιχνίδι έτσι όπως θέλεις. Εκείνοι ξεκίνησαν πολύ καλά, σκόραραν νωρίς, το οποίο προφανώς είναι αυτό πού ήθελαν. Εμείς όμως τελειώσαμε το παιχνίδι και κλείσαμε το εισιτήριό μας για το Παρίσι.»

  • Το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο:

«Χρειαζόμασταν να παίξουμε με τον τρόπο πού θέλαμε. Δεν παίξαμε ποτέ ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, δε μαζέψαμε ποτέ καμία δεύτερη μπάλα. Εκείνοι έκαναν κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι πού ήθελαν, και εμείς τους επιτρέψαμε να το κάνουν. Ήταν δύσκολο για μας, δεν παίξαμε καθόλου ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ‘εμφανιστήκαμε’, παίξαμε έτσι όπως χρειαζόμασταν, ελέγξαμε το παιχνίδι πολύ καλύτερα. Κάναμε ένα κακό ημίχρονο σε δύο ημιτελικούς, και αυτό μπορούμε να το δεχτούμε εφόσον ολοκληρώσαμε τη δουλειά – και αυτό κάναμε απόψε.»

 

O Trent ύπταται μέσα στην περιοχή της Villareal!
O Trent ύπταται μέσα στην περιοχή της Villareal!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com