Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Θέλω τη Real στον τελικό!»

Salah: «Θέλω τη Real στον τελικό!»

Για την μεγάλη πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Uefa Champions League μίλησε ο Mo Salah, εκφράζοντας μάλιστα και την προτίμηση του για τον αντίπαλο των Reds ανάμεσα σε Real Madrid και Manchester City.

Ο Mo δήλωσε για την πρόκριση:

“ 3 φορές σε 5 χρόνια στον τελικό του Champions League. Ουάου. Όλοι είναι χαρούμενοι μέσα στα αποδυτήρια. Πανηγυρίζουμε σήμερα και αύριο εστιάζουμε στα επόμενα ματς. ”

“ Σήμερα πρέπει να απολαύσεις τη στιγμή, είμαστε στον τελικό! Αύριο επικεντρωνόμαστε στους Spurs. ”

“ Ήταν δύσκολο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο ημίχρονο ο προπονητής μας μίλησε. Μιλήσαμε μεταξύ μας. Είμαστε κορυφαία ομάδα, οπότε ξέραμε ότι μπορούσαμε να αντεπιτεθούμε. Αυτό κάνει τη νίκη πιο συναρπαστική. ”

Πως αντέδρασε ο Klopp στο ημίχρονο:

“ Μίλαγε και φώναζε! ”

Για τους στόχους του και εκείνους της ομάδας:

“ Απλώς δίνω τα πάντα για την ομάδα. Έχουμε κερδίσει ένα τρόπαιο, είμαστε στον τελικό του  FA Cup, είμαστε στον τελικό του Champions League. Ξέρω τι θέλω στο τέλος της σεζόν. ”

“ Έβαλα στόχους πριν την έναρξη της σεζόν. Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου. Πριν ξεκινήσει η σεζόν, ήθελα 40 γκολ και 10 ασίστ! ”

“ Ο Trent θα είναι θυμωμένος γιατί θα προσπαθήσω να βγω πρώτος στις κορυφαίες ασίστ! Ξέρω τι θέλω. Θέλω να παλέψω για όλα. ”

“ Είμαι κάτω από αυτό που θέλω [με 30 γκολ και 15 ασίστ]. Δεν το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά πριν ξεκινήσει η σεζόν λέω ότι θέλω να πάω για 40 γκολ και ίσως 15 ασίστ. Έχω φτάσει τις ασίστ οπότε πρέπει να επικεντρωθώ στα γκολ τώρα! ”

“ Σίγουρα, αυτός είναι ο στόχος μας [το quadruple]. Θέλω πάντα την Premier League και το Champions League. Γιατί να μην το καταφέρω; ”

“ Αφού κερδίσαμε κάθε παιχνίδι των ομίλων, τότε σκέφτηκα ότι «θα κερδίσουμε το Champions League. ”

“ Πρέπει να εστιάσεις στη δουλειά σου, πρέπει να βάλετε έναν στόχο στο μυαλό σου και να πας από εκεί. ”

Αν έχει προτίμηση ανάμεσα σε Manchester City και Real Madrid:

“ Θέλω την Real στον τελικό! ”

“ Μας νίκησαν μια φορά, οπότε ας τους αντιμετωπίσουμε ξανά! ”

Έφυγε για Παρίσι η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com