Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα highlights του Villarreal 2-3 Liverpool (vid)

Τα highlights του Villarreal 2-3 Liverpool (vid)

Σπουδαίος ημιτελικός έγινε το βράδυ της Τρίτης με την Liverpool να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, κερδίζοντας με σκορ 2-3 την Villarreal εκτός έδρας έδρας και παίρνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, καθώς πήραν προβάδισμα μόλις στο 3’ με τέρμα του Dia και έκαναν το 2-0 πριν φύγει το πρώτο με κεφαλιά του Coquelin, έπειτα από σέντρα του Capoue, ο οποίος είχε δύο ασίστ στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν όμως μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, με την είσοδο του Luis Diaz να αλλάζει εντελώς την ροή της αναμέτρησης.

Οι Reds ανέβασαν ρυθμούς και αρχικά μείωσαν σε 2-1 με δυνατό σουτ του Fabinho στο 62’ από πλάγια εντός περιοχής θέση, πριν ισοφαρίσουν και σε 2-2 μόλις πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Luis Diaz, με τον Trent Alexander-Arnold να δίνει την ασίστ.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε ήρθε έξι λεπτά αργότερα με τον Sadio Mane, ο οποίος πέρασε τους Rulli και Foyth και στη συνέχεια πλάσαρε σωστά για το 2-3, σφραγίζοντας το εισιτήριο για το Παρίσι.

Η Liverpool στον μεγάλο τελικό του Παρισιού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com