Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπόθεση ενός ημιχρόνου και ραντεβού στο Παρίσι!!!

Υπόθεση ενός ημιχρόνου και ραντεβού στο Παρίσι!!!

Salah, Alexander-Arnold και Τσιμίκας πανηγυρίζουν το γκολ του Fabinho!

Στον τελικό του Παρισιού η Liverpool! Από την κόλαση στον παράδεισο οι Reds που έκαναν την απόλυτη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, γυρίζοντας το σκορ από 0-2 σε 2-3 κόντρα στη Villarreal!

Οι Reds ήταν απογοητευτικοί στο πρώτο μέρος, αλλά εξαιρετικοί στο δεύτερο και τσέκαραν σρο εισιτήριο τους για την Γαλλική πρωτεύουσα, χάρη στα τέρματα των Fabinho, Diaz και Mane.

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, οι Reds θα αντιμετωπίσουν την Manchester City ή την Real Madrid στις 28 του μηνός.

Θα είναι ο δέκατος τελικός για τη Liverpool στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τους Reds να πηγαίνουν για τον έβδομο τίτλο τους.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Ibrahima Konate να ξεκινά ξανά στο κέντρο της άμυνας και τον Diogo Jota στο κέντρο της επίθεσης παρατάχθηκαν οι Reds στο Ceramica.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Liverpool, αφού η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 4’ με τέρμα του Dia, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Capoue και από κοντά έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία και για το 2-0 μόλις στο 11’, όταν το εκτός περιοχής σουτ του Parejo κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 17’ δοκίμασε ο Keita από απόσταση τα πόδια του, δίχως όμως επιτυχία, ενώ ο Rulli πρόλαβε τον Jota στο 25’, μετά την εξαιρετική μπαλιά του Salah.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους Reds, αφού έμειναν με 2-0 πίσω στο σκορ στο 40ο λεπτό με κεφαλιά του Coquelin, έπειτα από μια ακόμη σέντρα του Capoue.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, ο Luis Diaz πέρασε αντί του Diogo Jota, με τον Sadio Mane να περνάει στην κορυφή της επίθεσης.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 55’ για να βρει την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία η Liverpool, όταν ο Trent σούταρε από απόσταση, η μπάλα κόντραρε στον Foyth και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Rulli. Μετά το κόρνερ είχε τελική και ο Thiago, με τον Rulli να μπλοκάρει σταθερά.

Οι Reds άρχισαν να παίρνουν όλο και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος και βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 62’ με τον Fabinho! 

Ο Βραζιλιάνος άλλαξε με τον Salah και μπήκε στην περιοχή, σουτάροντας δυνατά από πλάγια θέση, με την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Rulli, με την Liverpool να κάνει το 2-1!

Στο 65’ η Liverpool έφτασε μια ανάσα και από την ισοφάριση, όταν ο Luis Diaz πάτησε περιοχή και σούταρε, βρίσκοντας το αριστερό δοκάρι του Rulli, μετά και από κόντρα.

Μπορεί ο Diaz να μην σκόραρε στο 65’, όμως το έκανε δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά, μετά από εξαιρετική σέντρα του Trent Alexander-Arnold!

Ακριβώς 8 λεπτά αργότερα, η ομαδάρα του Klopp έκανε την ολική ανατροπή, με τον Sadio Mane! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Keita να βγάλει την μπαλιά, ο Mane πέρασε και τον Rulli που βγήκε και τον Foyth και στη συνέχεια πλάσαρε σωστά για το 2-3!

Με την συμπλήρωση 80 λεπτών πέρασαν στο ματς οι Τσιμίκας, Henderson και Jones, με τον τελευταίο να έχει ευκαιρία λίγα δευτερόλεπτα αργότερα για το 2-4 με καλό εντός περιοχής σουτ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Reds είχαν δύο στιγμές με τον Mo Salah που έψαχνε το γκολ, ενώ η Villarreal έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Capoue που είχε τα νεύρα του λόγω της εξέλιξης του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Villarreal: Rulli, Foyth, Albiol (Aurier 79′), Torres, Estupinan (Trigueros 79′), Coquelin (Pedraza 69′), Capoue, Parejo, Lo Celso, Moreno (Chukwueze 69′), Dia (Alcacer 80′)

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 79′), Fabinho (Milner 84′), Keita (Henderson 79′), Thiago (Jones 79′), Salah, Jota (Diaz 46′), Mane

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Gomez, Matip, Oxlade-Chamberlain, Elliott, Minamino, Origi

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Tottenham.

Ο Sadio Mane έγραψε το 2-3.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com