Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο ιδιοκτήτης της Fulham επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Carvalho στη Liverpool

Ο ιδιοκτήτης της Fulham επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Carvalho στη Liverpool

Την μεταγραφή του Fabio Carvalho στη Liverpool επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης της Fulham, Tony Khan σε συνέντευξη του με την The Athletic UK.

Ο ταλαντούχος μέρος θα γίνει κι επίσημα παίκτης των Reds από την 1η Ιουλίου, αφού οι δύο ομάδες δεν πρόλαβαν την προθεσμία τον περασμένο Ιανουάριο.

“ Μου αρέσει πραγματικά ο Fabio. ”

“ Είναι ένας παίκτης που πάντα μας άρεσε, ήρθε από την Ακαδημία μας και θα θέλαμε να τον κρατούσαμε. ” Είπε ο Khan.

“ Έχουμε όμως κλείσει μια συμφωνία, η οποία είναι η καλύτερη για τον σύλλογο, διότι ο παίκτης αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην άνοδο μας. ”

“ Ο Marco (Silva) έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί τουΈχουν μια πολύ καλή σχέση και ο Fabio ήταν απίστευτος για εμάς. ”

“ Αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι του ρόστερ μας και θα είναι μια μεγάλη απώλεια, αλλά επειδή έχουμε κάνει ήδη μια καλή δουλειά, πιστεύομε πως μπορούμε να την συνεχίσουμε και να παραμείνουμε σε μια δυνατή θέση. ”

Ο Carvalho σκόραρε χθες το βράδυ στη νίκη της Fulham με σκορ 7-0 επί της Luton, βοηθώντας την ομάδα του Λονδίνου να κλειδώσει και την κατάκτηση του τίτλου της Championship, μετά την άνοδο της στην Premier League, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας.

Γίνεται Κόκκινος ο Fabio Carvalho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com