Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aldridge: «Ο Salah και ο εκπρόσωπος του πρέπει να σοβαρευτούν τώρα»

Aldridge: «Ο Salah και ο εκπρόσωπος του πρέπει να σοβαρευτούν τώρα»

Σύμφωνα με τον πρώην επιθετικό της Liverpool, John Aldridge, o Mohamed Salah θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Jurgen Klopp και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Reds.
Συγκεκριμένα, με άρθρο του στη Sunday World, αναφέρει τα εξής:

«Η Liverpool περίμενε όλη τη σεζόν τον κορυφαίο της παίκτη να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Η διαμάχη έχει διαρκέσει πάρα πολύ και τώρα που φτάσαμε στο σημείο όπου πρέπει να ληφθεί μια απόφαση, μπορεί κάλλιστα να φύγει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι».

«Φυσικά, το γεγονός αυτό θα ήταν μια μεγάλη οπισθοδρόμηση, αλλά η συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του Γερμανού προπονητή με τους Reds έχει ήδη διαφοροποιήσει τα δεδομένα».

«Αν τα χρήματα είναι το κύριο κίνητρο του Αιγύπτιου αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην είναι σε θέση να πετύχει αυτό που θέλει, από έναν σύλλογο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να διατηρήσει τον έλεγχο του μισθολογίου

«Ωστόσο, ο Salah και ο εκπρόσωπος του θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά τις συνέπειες της απόφασης του Klopp να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Liverpool».

«Η παραμονή αυτού του απίστευτου προπονητή στο Anfield είναι η καλύτερη ενέργεια, στην οποία θα μπορούσε να προβεί ο σύλλογος, καθώς ο Klopp αποτελεί πιο σημαντικό παράγοντα για την συνέχιση των επιτυχιών της Liverpool από τον Salah ή οποιονδήποτε από τους συμπαίκτες του».

Θα παραμείνει ο Mo Salah;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com