Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Villarreal, Keita, Thiago και τραυματίες

Ο Klopp για Villarreal, Keita, Thiago και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με τη Villarreal για το Uefa Champions League.

Ο Γερμανός μίλησε για τη ρεβάνς:

“ Έχει τελειώσει η δουλειά; Αν ήμουν νεότερος θα ήμουν πολύ θυμωμένος με αυτήν την ερώτηση! Φυσικά και όχι. Πρέπει να πάμε εκεί και πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, γνωρίζοντας ότι η Villarreal θα πάει για την πρόκριση με ό,τι έχει. ”

“ Είναι ένας ημιτελικός. Θα πρέπει να είναι δύσκολος και αυτό είναι εντάξει. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα ήταν εύκολο. Αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι εντός έδρας και καλό θα είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και εκτός έδρας. ”

“ Ένας ημιτελικός του Champions League είναι το δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι που μπορείς να παίξεις [πίσω από τον τελικό]. Είναι ξεκάθαρο – ποτέ δεν ξέρεις αν θα φτάσεις ξανά σε αυτό το σημείο. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα εδώ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι. ”

“ Αν η Villarreal μας κερδίσει και πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, τότε της αξίζουν συγχαρητήρια. ”

Για τη Villarreal:

“ Η ωριμότητα και η εμπειρία θα είναι πολύ σημαντικά πράγματα, αλλά δεν είναι το πιο καθοριστικά πράγματα. Θα επιτεθούν. Θα υπάρξει υψηλή πίεση και θα απλώσουν το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

“ Ο Unai σίγουρα θα προσπαθήσει να προσαρμόσει μερικά πράγματα σε εμάς. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον. ”

Για τα εκτός έδρας φετινά αποτελέσματα της ομάδας:

“ Δεν τα σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Ήμασταν σταθεροί σε κάθε παιχνίδι, το χρειαζόμασταν για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Ήταν καλές εμφανίσεις. Η εμφάνιση κόντρα στην Atletico ήταν εξαιρετική, η εμφάνιση στην Porto ήταν πραγματικά καλή. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν κερδίσαμε τα παιχνίδια με το να καθόμαστε πίσω και να βγαίνουμε στην αντεπίθεση. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ως οι εαυτοί μας και πρέπει να το κάνουμε ξανά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε και να μείνουμε πίσω σε στιγμές, αλλά αυτή δεν θα είναι η κύρια προσέγγιση μας. ”

Για τον Naby Keita πρόσθεσε:

“ Μακάρι [η φόρμα του] να συνεχιστεί. Αν έχεις το ταλέντο και τις δεξιότητες του Naby και δεν είσαι σε φόρμα, κανείς δεν σε βλέπει. Είναι πλέον διαθέσιμος. Έκανε ένα καλό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο. Είναι μια πολύ καλή επιλογή. Θα δούμε πόσο θα τον χρησιμοποιήσουμε αύριο.”

Για την εμπειρία από το 2019:

“ Γενικά η τελευταία μας περίοδος της κάθε σεζόν είναι έντονη. Το ότι προκριθήκαμε στο Champions League την επόμενη σεζόν νωρίς είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Μας βοηθά να γνωρίζουμε ότι είμαστε σωματικά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. ”

Για τους τραυματισμούς:

“ Ο Bobby τρέχει τώρα. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά ήταν πολύ επώδυνο. Θα ταξιδέψει μαζί μας, αλλά δεν θα παίξει αύριο. ”

“ Είχαμε μερικά προβλήματα με στομαχικές διαταραχές, αλλά όλοι είναι πίσω τώρα. Αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. ”

Για την ψυχολογία της ομάδας του:

“ Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να έχουμε κάνει κάτι σωστά τους τελευταίους μήνες. Όλα πρέπει να είναι τέλεια, αλλά αν δεν είναι, το παιχνίδι αποκτά διαφορετική δυναμική. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε καλή στιγμή – η μόνη μου ανησυχία είναι τι θα κάνουμε αύριο το βράδυ. ”

“ Ας πούμε ότι η Villarreal έχει το πρώτο σουτ στο τέρμα, ο κόσμος ανεβαίνει, η ομάδα κερδίζει κόντρες – έτσι είναι. Ένα καλό παράδειγμα είναι η Newcastle, ο κόσμος ήταν πολύ έντονος, αλλά δεν τους αφήσαμε ποτέ να βρουν ρυθμό. Ήταν απλώς μια καλή απόδοση από εμάς. ”

Για τον Thiago:

“ Στην φόρμα που βρίσκεται τώρα, θα έπαιζε σε κάθε ομάδα στον κόσμο και για την εθνική Ισπανίας επίσης. ”

“ Όμως όταν ήρθε εδώ τραυματίστηκε και η Ισπανία είχε πολλές επιλογές. Στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα θα τον έπαιρνε κάθε εθνική ομάδα. Όπως κάθε παίκτης, πρέπει να είναι στην καλύτερη του φόρμα. ”

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Thiago Alcantara.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com