Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Villarreal – Liverpool (preview)

Villarreal – Liverpool (preview)

Δεύτερο σκέλος της ημιτελικής φάσης του Uefa Champions League και η Liverpool αντιμετωπίζει την Villarreal στο Ceramica το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds επικράτησαν με 2-0 στο παιχνίδι του Anfield και πηγαίνουν στην Ισπανία, για να προστατέψουν το υπέρ τους σκορ και να κλειδώσουν την πρόκριση για τον τελικό του Παρισιού.

Η ομάδα του Klopp, αγωνιζόμενη μεσημέρι Σαββάτου κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 την Newcastle, ενώ η Villarreal ηττήθηκε με 2-1 από την Alaves, κάνοντας και εκείνη αρκετές αλλαγές, όπως και η Liverpool.

Οι Reds δεν μπορούν να υπολογίζουν μόνο στον Bobby Firmino που παραμένει τραυματίας, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει όλα τα άλλα του όπλα διαθέσιμα.

Από τη Liverpool αναμένεται να δούμε μια ενδεκάδα παρόμοια της προηγούμενης Τετάρτης, με τον Ibrahima Konate να έχει προβάδισμα αντί του Joel Matip, τους Jordan Henderson, Thiago Alcantara και Fabinho να συνθέτουν την τριάδα του κέντρου.

Σίγουρη είναι η θέση των Mo Salah και Sadio Mane, με τους Luis Diaz και Diogo Jota να διεκδικούν την τρίτη και τελευταία θέση της επιθετικής τριπλέτας.

Η Villarreal θα ψάξει την ανατροπή, με την στήριξη των οπαδών και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παρισιού.

Το Κίτρινο Υποβρύχιο δεν θα έχει ξανά στη διάθεση του, τον Gerard Moreno και τον Yeremy Pino, όμως θα προσεγγίσει τον αγώνα με διαφορετικό τρόπο, όπως δήλωσε ο Unai Emery.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Francis Coquelin, αλλά ο Raul Albiol θα καταφέρει κατά πάσα πιθανότητα να αγωνιστεί.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ολλανδός, Danny Makkelie.

Για την πρόκριση στον τελικό του Παρισιού η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com