Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ»

Gomez: «Έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ»

Για το διπλό στην έδρα της Newcastle, τον Naby Keita που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης και την ποιότητα του ρόστερ μίλησε ο Joe Gomez στο site των Reds.

Αρχικά αναφέρθηκε στο διπλό:

“ Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. ”

“ Είναι ένα δύσκολο μέρος για να έρθεις, η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη και προφανώς είναι υπό νέα διοίκηση και μπορείτε να δείτε ότι έχουν σίγουρα βελτιωθεί – τα αποτελέσματά τους το δείχνουν αυτό. ”

“ Ξέραμε λοιπόν ότι δεν θα ήταν εύκολο σήμερα το απόγευμα και νομίζω ότι καταφέραμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα. Δεν ήταν το πιο εύκολο, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. ”

“ Πιστεύω ότι η κενή εστία μας δίνει πάντα την πλατφόρμα για να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ως μονάδα, τα καταφέραμε καλά και τα καταφέραμε. ”

Για την ποιότητα του ρόστερ:

“ Νομίζω ότι η στάση της ομάδας παρέμεινε ίδια, παρά τις πέντε αλλαγές. ”

“ Προφανώς έχουμε ένα τεράστιο παιχνίδι στα μέσα της εβδομάδας και είναι καλό που μπορούμε να επιτρέψουμε σε μερικά από τα παιδιά να παίξουν με φρέσκα πόδια. Είναι μόνο το ημίχρονο στον ημιτελικό, οπότε ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. ”

“ Ως σύνολο, όλα τα παιδιά παραμένουν σε φόρμα φέτος και έχουμε μια τόσο δυνατή ομάδα, κάτι που είναι σίγουρα τεράστιο. ”

Για τον Naby Keita:

“ Αυτή είναι η ποιότητα που έχει ο Naby να παραμένει ήρεμος. ”

“ Νομίζω πως η ομάδα μας έχει μεγάλη ποιότητα στο κέντρο και στην επίθεση, γνωρίζουμε πως θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες. ”

“ Φυσικά δεν αξιοποιήσαμε πολλές, αλλά το κυριότερο είναι ότι δημιουργούμε. Ήταν ένα εξαιρετικό τελείωμα από τον Naby. ”

Ο Naby Keita σημειώνει το 0-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com