Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω τους επιθετικούς μας»

van Dijk: «Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω τους επιθετικούς μας»

Ο Virgil van Dijk μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκε για την ποιότητα που διαθέτει η επίθεση των Reds και στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας με τη Villarreal στην Ισπανία.

Ο αμυντικός για την επιθετική δύναμη της ομάδας δήλωσε:

“ Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς αυτή τη στιγμή. Δεν θα ήθελα να τους αντιμετωπίσω αυτή τη στιγμή, για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Ο Diogo έρχεται από τον πάγκο, οι Mo, Sadio και Luis ξεκινούν, είδαμε τι έκανε ο Divock στο προηγούμενο παιχνίδι. Είμαστε σε μια καλή στιγμή, πιέζουμε ο ένας τον άλλον και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Η δουλειά που κάνουμε είναι απίστευτη. ”

Για τη ρεβάνς του Ceramica:

“ Δεν θα πάμε εκεί για να υπερασπιστούμε το προβάδισμα μας. ”

“ Γνωρίζουμε πως θα πρέπει να είμαστε πολύ ώριμοι και εκεί, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, ίσως υπάρχει και κάπως εχθρική ατμόσφαιρα, είναι όμως κάτι που θα πρέπει να απολαύσουμε.” Είπε ο van Dijk.

“ Δεν φτάνεις στον τελικό εύκολα, ποτέ δεν συμβαίνει αυτό, ειδικότερα σε αυτή τη φάση του Uefa Champions League. Αντιμετωπίζεις φανταστικές ομάδες. Θα είναι δύσκολα εκεί, αλλά θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να δουλέψουμε σκληρά για 95 λεπτά και να ελπίζουμε πως θα κάνουμε τη δουλειά. ”

Η επίθεση των Reds πετάει φωτιές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com