Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι»

Klopp: «Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι»

Η Liverpool πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Uefa Champions League, μετά από ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό παιχνίδι κόντρα στη Villarreal, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε για τον αγώνα και τη νίκη:

“ Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι – τους κρατήσαμε σε ηρεμία και αυτό ήταν σημαντικό λόγω της απειλής τους στις αντεπιθέσεις. Είχαμε πολλές καλές στιγμές – στο δεύτερο ημίχρονο τελειώσαμε τις ευκαιρίας μας. Τα γκολ μας ήταν εξαιρετικά. ”

“ Στο ποδόσφαιρο είναι πάντα το ίδιο – δείχνεις σεβασμό στον αντίπαλο με τον τρόπο που αμύνεσαι εναντίον του. Αλλά είναι ακόμα το ημίχρονο, τίποτα άλλο, αλλά είναι καλύτερο από το σκορ που υπήρχε πριν από το παιχνίδι. ”

“ Δεν τελείωσε, υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι και ο Moreno θα έχει επιστρέψει στον επαναληπτικό νομίζω. ”

Εξήγησε τι έκανε καλά η ομάδα του:

“ Έπρεπε να σκοράρουμε γκολ, αυτό ήταν ξεκάθαρο. Όπως οι περισσότεροι ομάδες υπό πίεση, αν φύγουν στην αντεπίθεση, μπορεί να αποτελέσουν απειλή. Εμείς όμως αμυνθήκαμε σε αυτές τις περισσότερες φορές πολύ καλά. ”

Για τον επαναληπτικό πρόσθεσε:

“ Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να παίξουμε στο δεύτερο παιχνίδι όπως το πρώτο. Θα είναι μια δύσκολη ατμόσφαιρα για εμάς. Θα παλέψουν με ό,τι έχουν. Είναι πάντα το ίδιο στους επαναληπτικούς. ” Είπε ο Klopp.

“ Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν πήγαμε στη Ρώμη νομίζοντας ότι περάσαμε [το 2018]. Είχαν κερδίσει την Barcelona. Δεν έχω σκεφτεί ούτε λεπτό για αυτό το παιχνίδι, είμαστε διαφορετική ομάδα. Ας συνεχίσουμε. ”

Για την εμφάνιση των παικτών του:

“ Η ωριμότητα είναι μέρος των ιδιοτήτων μας, έτσι πρέπει να είναι. Για εμάς ήταν η πρόκληση να προσπαθήσουμε. Μερικές φορές νομίζεις ότι δεν είναι η μέρα σου, αλλά προσπαθούμε και προσπαθούμε και είναι η ίδια νοοτροπία που έχουμε πάντα. Όλα καλά λοιπόν. Μέχρι στιγμής.”

Για τη Villarreal:

“ Δεν μπορώ να σεβαστώ περισσότερο τη Villarreal, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε πραγματικά πολύ καλοί. Θα είναι διαφορετική ατμόσφαιρα στην Ισπανία. Πρέπει απλώς να το αγνοήσουμε. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε τότε. ”

Για τη χρησιμοποίηση του Mane στο κέντρο της επίθεσης:

“ Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης για εμάς. Έπαιξε αρχικά στα δεξιά, εκείνο το γκολ εναντίον της Arsenal το 2016, ήταν απλά εξαιρετικός. Λατρεύω επίσης τον Bobby και τον Diogo στο κέντρο της επίθεσης. Ο Sadio έχει τις ικανότητες να το κάνει αυτό. ”

“ Τα πάει πολύ καλά. Μου αρέσει να παίζει εκεί. Μπορεί να το κάνει. ”

Για τον Naby Keita:

“ Διανύει την καλύτερη του σεζόν στη Liverpool, επειδή είναι διαθέσιμος τον περισσότερο καιρό. Έκανε απίστευτα παιχνίδια και βρίσκεται σε μια πολύ καλή στιγμή. ”

Στο 2-0 η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com