Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κυριάρχησε και έκανε το πρώτο βήμα για το Παρίσι!

Κυριάρχησε και έκανε το πρώτο βήμα για το Παρίσι!

Το πρώτο βήμα για τον τελικό του Uefa Champions League έκανε η Liverpool! Οι Reds, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο επικράτησαν με 2-0 της Villarreal στο Anfield.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Henderson και Mane.

Η ομάδα του Klopp ήταν κυρίαρχη και δεν απειλήθηκε καθόλου.

Επαναληπτικός σε έξι βράδια στην Ισπανία.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Jordan Henderson να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και τον Luis Dias να προτιμάται αντί του Diogo Jota ξεκίνησαν οι Reds.

Οι Reds ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση, έχοντας ευκαιρίας από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με τον Sadio Mane στο 8’ και στο 12’ και στη συνέχεια με μακρινό σουτ του Luis Diaz στο 14’, το οποίο κατάφερε να μπλοκάρει ο Rulli με δεύτερη προσπάθεια.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν μέχρι το μισάωρο με τους Henderson και Diaz, ενώ η μεγαλύτερη φάση ημιχρόνου ήρθε τρία λεπτά προν τη λήξη του με ένα απίστευτο σουτ του Thiago από τα 35 μέτρα, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Β’ Ημίχρονο: Δυνατά ξεκίνησαν και στην επανάληψη οι παίκτες του Klopp, σκοράροντας αρχικά με τον Fabinho, ο οποίος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και έχοντας ευκαιροα στο 52’ με κεφαλιά του Diaz.

Με την τρίτη τους όμως ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, η Liverpool βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα! Ο Henderson επιχείρησε μια σέντρα από τα δεξιά, η οποία κόντραρε στον Estupinian και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 στο 53’!

Η ομάδα του Klopp δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού δύο λεπτά αργότερα εκδήλωσε άλλη μια εξαιρετική επίθεση, οι Salah και Mane συνεργάστηκαν άψογα, με τον Αιγύπτιο να βγάζει μια φοβερή κάθετη πάσα και τον Sadio να πλασάρει σωστά για το 2-0!

Η κόκκινη καταιγίδα ευκαιριών συνεχίστηκε και στο 68’, όταν αρχικά ο van Dijk με ένα μακρινό κο δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Rulli σε μια δύσκολη απόκρουση και στη συνέχεια με τον Diaz, του οποίου η προσπάθεια κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 72’ είχαμε τις δύο πρώτες αλλαγές για τους Reds, με τους Jota και Keita να αντικαθιστούν τους Mane και Henderson.

Ο Luis Diaz είχε ακόμη μια ευκαιρία με προσπάθεια από πλάγια θέση στο 79’ πριν αντικατασταθεί από τον Origi δευτερόλεπτα αργότερα.

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Gomez 80′), Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (Keita 72′),Thiago, Salah, Diaz (Origi 80′), Mane (Jota 72′)

Villarreal: Rulli, Foyth, Albiol, Torres, Estupinan (Trigueros 72′); Chukwueze (Dia 72′), Parejo (Aurier 72′), Capoue, Coquelin, Lo Celso; Danjuma (Alcacer 86′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το μεσημέρι του Σαββάτου κόντρα στη Newcastle.

Ο Sadio Mane σημείωσε το 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com