Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/4/2005 Ισοπαλία με Chelsea, στο δρόμο για την Πόλη (vid)

Σαν σήμερα: 27/4/2005 Ισοπαλία με Chelsea, στο δρόμο για την Πόλη (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα έρθουν ισόπαλοι με την Chelsea στο Stamford Bridge για τον 1ο ημιτελικό του Champions League και θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για τον Τελικό της Πόλης.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων εξελίχθηκε σε μία παρτίδα σκάκι, σε έντονο ρυθμό και ενίοτε ήταν σκληρό. Μάλιστα σε μία φάση, ο Xabi Alonso χρεώθηκε αδικαιολόγητα την κίτρινη κάρτα, γεγονός το οποίο θα του στερούσε την παρουσία του στο 2ο παιχνίδι του Anfield (συμπλήρωσε το όριο καρτών).

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Steven Gerrard, πριν την συνάντηση και σε πρωινές ώρες ο Μεγάλος Αρχηγός των Κόκκινων υπεβλήθη σε έκτακτη οδοντιατρική επέμβαση, χωρίς αυτό να τον αποτρέψει να οδηγήσει τους Reds στον αγωνιστικό χώρο του Stamford Bridge. Με τους γηπεδούχους αγωνίσθηκαν οι μετέπειτα Κόκκινοι Glen Johnson & Joe Cole.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, με τους Reds να φεύγουν από το Λονδίνο ικανοποιημένοι, με το οριακό προβάδισμα που τους έδινε το αποτέλεσμα. Στο Stamford Bridge εκείνο το βράδυ Τετάρτης βρέθηκαν 40.497 θεατές και διαιτητής ήταν ο Γάλλος A. Sars.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Λονδίνου:

Σαν σήμερα: 27/4/2005 Ισοπαλία με Chelsea, στο δρόμο για την Πόλη
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com