Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μετά τον Divock Origi ποιος;

Μετά τον Divock Origi ποιος;

Καθώς τα πράγματα, στο παιχνίδι της Liverpool με την Everton, έδειχναν δύσκολα, ο Jurgen Klopp έριξε στο παιχνίδι τους Divock Origi και Luis Diaz για να ανατρέψει την κατάσταση και να κερδίσει τους τρεις βαθμούς.

Ο Diaz έδωσε πλάτος στην επίθεση των Reds και, ως ένας ακραίος μεσοεπιθετικός παλαιάς σχολής, επιτέθηκε κατά μέτωπο στους αμυντικούς των Toffees, δημιουργώντας τους τρομερά προβλήματα.

O Origi συνέβαλε στη δημιουργία του πρώτου γκολ και στη συνέχεια σκόραρε το δεύτερο από μια εντυπωσιακή προσπάθεια του Luis Diaz.

Ο Βέλγος διεθνής κινείτο μέσα στη μεγάλη περιοχή και εκμεταλλευόμενος τον σωματότυπο του τραβούσε τους αμυντικούς προς το μέρος του και περίμενε να βρεθεί στην κατάλληλη θέση για να σκοράρει.

Στη Liverpool του Klopp, εκτός από τον Origi, δεν υπάρχει άλλος επιθετικός με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο Divock προσδίδει μια διαφορετική διάσταση σε ένα παιχνίδι. Είναι επίσης, σύμφωνα με τα λόγια του Robertson, απλά ένας «φανταστικός» παίκτης.

Η χρησιμοποίηση του Origi στο κέντρο της επίθεσης αποτελεί μια τακτική ζωτικής σημασίας για τον Klopp, στην οποία στρέφεται όταν οι συνήθεις τακτικές της Liverpool δεν λειτουργούν. Ο Γερμανός έπραξε το ίδιο εναντίον της Wolves νωρίτερα αυτή τη σεζόν, οδηγώντας την ομάδα του σε άλλη μια νίκη και μάλιστα με δραματικό τρόπο.

Σύμφωνα με την πλειονότητα των ιταλικών μέσων, ηλεκτρονικών και έντυπων, ο Origi αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από το Liverpool, με πιθανότερο προορισμό την AC Milan.

Η αποχώρησή του θα επιφέρει την απώλεια μιας σημαντικής τακτικής στην φαρέτρα των Reds. Εάν ο Klopp θέλει να στραφεί ξανά σε αυτήν την τακτική, θα πρέπει να αποκτήσει κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Βέλγου επιθετικού.

Η στροφή στη μεταγραφική αγορά και η εύρεση ενός φυσικού, καθαρόαιμου επιθετικού ίσως είναι ο μόνος τρόπος, τελικά, για να καλυφθεί το κενό, καθώς κανένας άλλος στην ομάδα δε μπορεί να παίξει αυτόν τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσουμε την τακτική την επόμενη σεζόν για να το διαπιστώσουμε, αλλά είτε το 2022 είτε το 2023, αναμένουμε ότι θα δούμε στο Anfield τον αντικαταστάτη του Origi.

Ο Divock Origi σκοράρει κόντρα στην Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com