Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > N. Williams: «Επιστρέφω στη Liverpool το καλοκαίρι»

N. Williams: «Επιστρέφω στη Liverpool το καλοκαίρι»

Την επιστροφή του στη Liverpool το καλοκαίρι επιβεβαίωσε ο Neco Williams σε πρόσφατη συνέντευξη του, μιλώντας παράλληλα για τον επιτυχημένο του δανεισμό στο πρωτάθλημα της Championship με τη Fulham.

Ο αμυντικός δήλωσε στην Independent:

“ Ήταν ένας υπέροχος δανεισμός. Αλλά θα επιστρέψω στη Liverpool το καλοκαίρι, νιώθοντας πιο ώριμος παίκτης και σίγουρα βελτιωμένος παίκτης. ”

“ Αυτή τη στιγμή, θέλω απλώς να παίζω ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποκτήσω όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία και μέχρι στιγμής σίγουρα με έχει βοηθήσει. ”

“ Έχω βελτιωθεί ως παίκτης και η άνοδος στην Premier League είναι κάτι ωραίο να βάλω στο βιογραφικό μου. Φέτος πρώτα ξεκίνησα έναν αγώνα Champions League εναντίον της Milan, τους κέρδισα με 2-1 και έπειτα αντιμετώπισα την Barnsley. ”

“ Έτσι, έχω αποκτήσει πολύτιμη και ποικίλη εμπειρία σε τόσο νεαρή ηλικία. Θέλω να γίνω παίκτης της Premier League. Για μένα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο και το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο. Και πάντα θέλεις να παίζεις ενάντια στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο . ” Είπε ο Williams.

“ Βρίσκομαι σε επαφή με τα νεότερα παιδιά της Liverpool, όταν με βλέπουν να σκοράρω, μου στέλνουν μικρά αστεία – κάνουμε πλάκα μεταξύ μας, καθώς δεν είμαι γνωστός για τα γκολ μου. Ένας από τους βοηθούς προπονητή μου έστειλε επίσης ένα συγχαρητήριο μήνυμα για την άνοδο με τη Fulham. ”

Ο Neco Williams θα ήθελε να μείνει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com