Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lampard: «Αν ήταν ο Salah θα είχε πάρει το πέναλτι»

Lampard: «Αν ήταν ο Salah θα είχε πάρει το πέναλτι»

Σε μια αστεία δήλωση προχώρησε ο Frank Lampard, μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 2-0 από τη Liverpool στο Anfield το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.

Οι Toffees ζήτησαν πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο για σπρώξιμο του Joel Matip στον Anthony Gordon, με τον Stuart Attwell να είναι όμως ξεκάθαρος και να υποδεικνύει τη συνέχιση του παιχνιδιού.

Ο προπονητής της Everton δήλωσε για τη φάση:

“ Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε πέναλτι. Δεν νομίζω όμως πως μπορείς να το πάρεις εδώ. Πιστεύω όμως πως αν ήταν ο Mo Salah στην άλλη πλευρά θα έπαιρνε το πέναλτι. Έχω αγωνιστεί σε ομάδες των υψηλών θέσεων του πρωταθλήματος και έτσι παίρνεις τα πέναλτι. ”

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας του:

“ Το αποτέλεσμα της Burnley δεν αλλάζει κάτι. Περιμέναμε να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι. ”

Για τον τραυματισμό του Ben Godfrey:

“ Δεν ήταν θέμα ατυχίας, ήταν ένας μυϊκός τραυματισμός. Ο Michael Keane μπήκε στην ενδεκάδα 20 λεπτά πριν τη σέντρα και τα πήγε πολύ καλά κόντρα στην επίθεση της Liverpool. ”

Για την απόδοση των Toffees:

“ Δεν είμαστε σε θέση να παίξουμε ένα παιχνίδι πάνω κάτω με την Liverpool. Ήμασταν έξυπνοι για 60 λεπτά και έπειτα άρχισε να γίνεται πολύ δύσκολο. ”

Η Everton δεν έπαιξε ποδόσφαιρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com