Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Everton

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Everton

Για τη σπουδαία νίκη της Liverpool με σκορ 2-0 επί της Everton στο Anfield μίλησε ο Jürgen Klopp, στεκόμενος φυσικά στον Divock Origi.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε για τον αγώνα:

“ Δόξα τω Θεώ το παιχνίδι έχει δύο ημίχρονα. Δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά στο πρώτο ημίχρονο. Έκαναν άβολη τη ζωή μας και δεν είχαμε αρκετή κίνηση στο παιχνίδι μας. ”

“ Δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι. Περάσαμε τη μπάλα στην περιοχή που είχαν εννέα παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ πιο άμεσοι και τους δημιουργούσαμε πολύ περισσότερα προβλήματα. Τα γκολ ήταν υπέροχα. ”

“ Μείναμε πολύ ψύχραιμοι και ήρεμοι. Οι αλλαγές βοήθησαν, ήταν φρέσκοι παίκτες και με διαφορετικό σχηματισμό. Κερδίσαμε 2-0, είναι απολύτως εντάξει αυτό. ”

“ Είχαμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε στο ημίχρονο και τα κάναμε. Είναι πραγματικά δύσκολο να αντιμετωπίσεις πάνω από το 80% κατοχή και την απειλή αντεπιθέσεων του αντιπάλου. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δεν έχει σημασία να πετάς κάθε εβδομάδα, σημασία έχεις να παίρνεις τα αποτελέσματα. ”

“ Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για αυτό, αλλά όλα καλά. Στο ημίχρονο, είπα στους παίκτες ότι ήταν εύκολο να βελτιωθούν. Δεν εμφανιστήκαμε ξαφνικά στο ματς οι παίκτες μας, αλλά ανεβήκαμε σε απόδοση. ”

“ Οι αλλαγές έκαναν τεράστια διαφορά. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι με τον αντίκτυπό τους αυτή τη σεζόν, για να είμαι ειλικρινής. Τα αγόρια που μπαίνουν στον αγώνα έχουν τη σωστή νοοτροπία. ”

“ Οι Luis και Divock είχαν συμμετοχή στα γκολ, κάτι που είναι σημαντικό κόντρα σε ομάδες που αμύνονται μαζικά. ”

Για την Everton:

“ Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Με μια τέτοια εμφάνιση νομίζω ότι μπορεί να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται στη συνέχεια. ”

“ Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν αντιδράσαμε σωστά. Σε κάθε μπάλα που έπιανε ο Pickford έκανε πέντε λεπτά, για να συνεχίσει το παιχνίδι. Οπότε, δεν μπορούσαμε να βρούμε τον ρυθμό που χρειαζόμασταν. Περιμέναμε όμως να κάνουν κάτι τέτοιο. ” Είπε ο Klopp.

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Gordon στο δεύτερο μέρος:

“ Σαφώς [το δεύτερο] δεν ήταν πέναλτι. Είναι πολύ καλός, αλλά είναι τυχερός που δεν πήρε δεύτερη κίτρινη. Το πρώτο δεν ήταν πέναλτι και το δεύτερο δεν ήταν επίσης. ”

Για τον Origi:

“ Όλα όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, δεν θα είχαν συμβεί χωρίς τον Divock. ”

“ Είναι ένας θρύλος εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης και είναι ο καλύτερος εκτελεστής μας, ήταν πάντα. ”

“ Πρέπει να πάρω πολύ δύσκολες αποφάσεις, καθώς όλα τα αγόρια θέλουν να συνεισφέρουν. Όλοι αγαπούν τον Div και δικαίως. Ήταν και πάλι πολύ αποφασιστικός. ”

“ Είναι επιθετικός παγκόσμιας κλάσης, είναι θρύλος και θα μείνει θρύλος για πάντα. ”

“ Δεν είναι πάντα στην αποστολή, κάτι που είναι γελοίο, αλλά είναι εκεί όταν τον χρειαζόμαστε κάθε φορά. Συμμετείχε και στα δύο παιχνίδια φέτος. ”

“ Δεν θα μας λείψει ποτέ περισσότερο ένας παίκτης όσο εκείνος, είναι επιθετικός παγκόσμιας κλάσης, είναι θρύλος και θα μείνει θρύλος για πάντα. ” Τόνισε ο Klopp.

Ο Divock Origi σημειώνει το 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com