Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καθάρισαν στο δεύτερο οι Reds!

Καθάρισαν στο δεύτερο οι Reds!

O Andy Robertson πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ μπροστά στο Kop!

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Liverpool! Οι Reds είναι αφεντικό στο Merseyside, επικρατώντας με 2-0 της Everton στο Anfield.

Δίχτυα για την ομάδα του Klopp βρήκαν οι Robertson και Origi.

Η Liverpool παραμένει στο -1 από την κορυφή, ενώ η Everton βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού και η Championship την περιμένει.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Diogo Jota και Naby Keita να παίρνουν φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds στο Merseyside Derby.

Χωρίς κάποια ευκαιρία κύλησε το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, παρότι είχαν οι Reds την κατοχή, με το πρώτο σουτ να έρχεται στο 21’ από τον Mane, το οποίο έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Pickford, ενώ ελάχιστα έξω έφυγε και το πλασέ του Jota δέκα λεπτά αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την δική τους ευκαιρία στο 34’, όταν οι Richarlison και Doucoure εκδήλωσαν την αντεπίθεση, με το σουτ του τελευταίου να φεύγει εκτός.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα άστοχο σουτ του Mo Salah στο 43’, που δεν ανησύχησε τον Pickford.

Β’ Ημίχρονο: Με ένα καλό αλλά άστοχο σουτ του Keita ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τη Liverpool.

Με τον Gordon στο 55’ ήρθε η απάντηση της Everton, με το σουτ όμως του νεαρού από πλάγια θέση να μην βρίσκει εστία. 

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι Reds προχώρησαν στις δύο πρώτες τους αλλαγές, με τους Luis Diaz και Divock Origi να αντικαθιστούν τους Keita και Mane.

Μόλις δύο λεπτά μετά τις αλλαγές, η ομάδα του Klopp σκόραρε, κάνοντας το 1-0! Mo Salah και Origi συνεργάστηκαν, με τον Αιγύπτιο να σεντράρει με το δεξί και τον Robertson να έρχεται με κεφαλιά να γράψει το 1-0 στο 62’! 

Τεράστια διπλή ευκαιρία είχε η Liverpool στο 65’, πρώτα με κεφαλιά του Matip, την οποία έδιωξε ο Holgate και στη συνέχεια με ένα σουτ του Salah που έφυγε ψηλά.

Πολύ κοντά στην ισοφάριση έφτασε η Everton στο 71’ με ένα εξαιρετικό εκτός περιοχής σουτ του Gray, το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Robertson ήταν ο παίκτης που απέτρεψε την ισοφάριση στο 79’, όταν ο Dele Alli πέρασε τον Trent και γύρισε σωστά, με τον Σκωτσέζο να απομακρύνει πριν τον Iwobi.

Στο 82ο λεπτό, η Liverpool έκλεισε τις αλλαγές, με τον Henderson να περνά αντί του Jota. 

Στο 84’ οι Reds άγγιξαν ξανά το 2-0, με ένα καλό σουτ του Thiago, το οποίο πρώτα κόντραρε και έπειτα αποκρούστηκε από τον Pickford. 

Το δεύτερο γκολ ήρθε όμως στην αμέσως επόμενη φάση για τη Liverpool και μάλιστα με σκόρερ τον Origi! Ο Luis Diaz έκανε τον ψαλιδάκι που δεν είχε πορεία προς την εστία, με τον Βέλγο να είναι ακριβώς εκεί που πρέπει να τη σκοράρει με κεφαλιά για το 2-0!

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Keita (Origi 60′),Thiago, Salah, Mane (Diaz 60′), Jota

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Konate, Gomez, Τσιμίκας, Milner, Jones

Everton: Pickford; Coleman, Holgate, Keane, Mykolenko; Doucoure, Allan; Iwobi, Gordon, Richarlison; Gray

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Τετάρτη του Πάσχα κόντρα στη Villarreal στο Anfield.

Δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει κόντρα στην Everton ο Origi!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com